• C Novo mesto
  • 21:46
  • Sob, 27.11.2021

VIDEO: 17-letna hči Heidi Klum zablestela na modni brvi v Benetkah

Leni Klum, 17-letna hči slavne manekenke Heidi Klum, se je sprehodila po modni brvi na prestižni modni reviji Dolce & Gabbana v Benetkah in dokazala, da se na modnI brvi znajde enako dobro kot mama. Veličastna modna revija se je odvijala na Trgu svetega Marka, dogodka pa se je udeležilo tudi nekaj svetovno znanih obrazov, med njimi Jennifer Lopez, izvajalec hita Despacito Luis Fonsi skupaj z ženo Aguedo Lopez Rodriguez, kolumbijski pevec Sebastian Yatra, igralka Zoe Saldana skupaj z možem Marcom Peregom in Vin Diesel skupaj z ženo Palomo Jimenez.

Jabolko ne pade daleč od drevesa

17-letna manekenka je dokazala, da jabolko ne pade daleč od drevesa – na modni brvi je namreč zablestela. Nosila je kratko modro satenasto obleko, videz pa je dopolnila z razkošno ogrlico z dragulji, ujemajočimi se visečimi uhani in krono na glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum je dogajanje na modni brvi spremljava iz prve vrste skupaj s svojim možem Tomom Kaulitzom. Svoje hčerke ni spustila z oči, ponosno jo je fotografirala in se ji spodbudno smehljala. Ko je Leni Klum zaključila s sprehodom po modni brvi in se ustavila, je v množici občinstva z očmi poiskala svojo mamo. Ko sta se spogledali, sta se obe nasmehnili. Heidi je videoposnetek objavila na svojem profilu na Instagramu in zraven ponosno zapisala: »Nasmeh, ko vidi mamo.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Prirpavil NaDlani.si; Foto: Instagram