• C Novo mesto
  • 02:18
  • Tor, 18.01.2022

Vsakodnevne navade, s katerimi bosta skupaj še bolj srečna

Za srečno razmerje je potrebno veliko več kot ljubezen, spoštovanje in zaupanje. Prava ljubezen se dokazuje dan za dnem, gradi z malimi znaki naklonjenosti in konstantnim prizadevanjem ter veliko željo po tem, da je ljubezen večna.

Živeti v dvoje ni tako enostavno, kot vidimo v filmih in beremo v knjigah. Ko mine faza zaljubljenosti in metuljčkov v trebuhu, se šele soočimo z znaki, ki nam pokažejo, če bo zveza obstala ali ne. Takrat šele prav spoznamo osebo, s katero nameravamo preživeti skupno prihodnost.

Vsak par bi se moral vsakodnevno truditi, da bi njuna zveza uspela. Z majhnimi navadami lahko pripomoremo k temu, da bo zveza bolj dolgotrajna in da ljubezen ne bo nikoli usahnila. Kaj vse lahko storimo sami, da bo temu tako?

Zahvala

Nikoli se ne pozabita zahvaliti za vsako najmanjšo stvar, ki jo naredita drug za drugega. Naj vajin trud in prizadevanje ne bosta vzeta kot samoumevna. Zahvaljujta se za vse, od najmanjših vsakodnevnih prigod do tistih bolj kompleksnih.

Nepričakovane pozornosti

Naj vajin dan ne bo enak prejšnjemu. Bodita izvirna in drug drugemu pripravita presenečenje, ki vama bo polepšalo večer. Šteje vsaka mala pozornost.

Neskončni objemi

Fizičen stik je izjemnega pomena, sploh ko gre za ljubljeno osebo. Naj vajin vsakdan ne sestoji zgolj iz praznih besed in obljub. Objemajta se vedno, ko bosta imela priložnost, saj bo vajina zveza tako le še polnejša in vidva bosta še  srečnejša.

Dan za vaju

Vsaj enkrat na teden preživita skupaj ves dan, v katerem lahko počneta stvari, ki vaju veselijo. Stopita iz vsakodnevne rutine in preprečita stresu, da bi vama uničil veselje in jemal energijo.

Pazita na svoje zdravje

Ne rabita skupaj jemati tablet proti glavobolu, lahko pa se skupaj zdravo prehranjujeta in športno udejstvujeta. Saj vesta, da je v dvoje vse lažje. Skupaj lahko dosegata cilje, o katerih ste včasih sami le sanjali. 

 Zabavajta se

Spomnita se prvih dni, ko sta se spoznala in zaljubila. Takrat je bilo vse zgolj zabava, sprostitev in zaljubljenost. Poskrbita, da v vajini zvezi nikoli ne bo primanjkovalo smeha in zabave.

Poljub za lahko noč

Zlato pravilo – nikoli ne pojdita sprta v posteljo. Dneva nikoli ne zaključita brez poljuba za lahko noč. Tako bosta oba vsak večer občutila ne samo ljubezni, ampak tudi varnost, mir in srečo, ki jo predstavljata drug drugemu.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels