• C Novo mesto
  • 02:42
  • Ned, 13.06.2021

Werner udaril po Jelinčiču in maminem hladilniku

Spomnil je predvsem na denar, s katerim upravlja država.

LJUBLJANA – Pevec Werner se je že nekajkrat obregnil ob stanje v državi. To pot, danes popoldan, pa je objavil zapis, kjer je zbodel predvsem poslanca Zmaga Jelinčiča. Zapis nelektoriran objavljamo v celoti.ž

Werner je zapisal takole:

“NAROD NA ZEMLJI…VLADAJOČI NA MARSU

Že nekaj časa me zelo moti kako se nekateri politiki, drznejo tudi v javnih govorih lastiti državni denar

Dragi politiki in Vlada,

vi ste legitimno izvoljeni, da pošteno vodite državo in pošteno razporejate denar davkoplačevalcev v dobro Slovencev in države.Žal narod do sedaj ni imel veliko opcij na volitvah in se je vedno poskušal odločiti za boljšo opcijo od slabših…in tako že 30 let…ampak…NAROD SE ZBUJA in mu je dovolj vsega…ja…to so ti ljudje, ki so na ulicah…niso ANTIFA, NISO KAVIAR SOCIALISTI, NISO ZOMBIJI, JUGOTROLI, NISO NITI POLITIČNI PLAČANCI V RUMENIH JOPIČIH, NISO PRIŠLI IZ NEKAKŠNE GLOBOKE DRŽAVE….SO NAROD, KI VAM NEKAJ ŽELI SPOROČITI..so VAŠI DRŽAVLJANI..vi pa vidite vse drugo samo ne to kar bi morali.
NE MEČITE VES NAROD V ISTI PREDAL!!! Ja na ulici so tudi različni primitivni skrajneži ampak so tudi med vašimi privrženci takšni nekulturni primitivci, ki se pokažejo skozi komentiranje… pa NE SODIMO VAS PO NJIH!!!

Javno govorite da ste narodu dali denar….KAKŠEN DENAR STE VI DALI????

Kako lahko vodite državo z napačnim razmišljanjem, da je DRŽAVNI DENAR VAŠ DENAR?
Vi, ki to govorite in tako mislite boste dali VAŠ DENAR takrat, KO BO ZAČELA FUNKCIONIRATI PRAVNA DRŽAVA S POŠTENIMI MLADIMI POLITIKI LEVE IN DESNE OPCIJE…TAKRAT BOSTE VSI VI, KI STE SE PROTIPRAVNO OKORISTILI, VRNILI POKRADEN DRŽAVNI DENAR, KI LEŽI NA RAČUNIH NA CIPRU,DEVIŠKIH OTOKIH……takrat boste dali VAŠ DENAR….čeprav tudi ta ni vaš “JE POKRADEN”ampak leži vsaj na vaših računih oz.računih vaših ožjih članov družine.
Vedite…NISTE BOGOVI…čeprav se tako obnašate, ker vam oblast in moč zatemni um. NE ŽELITE SPREGLEDATI IN ŽIVITE NA MARSU A NAROD JE NA ZEMLJI.

ČE JE KDO PRILEPLJEN NA HLADILNIK MAME DRŽAVE STE TO VI!!!
NIKAKOR ŠTUDENTI ,UPOKOJENCI, NAROD
ŽE 30 LET ŽIVITE NA HRBTU DRŽAVE…POVEJTE NARODU KOLIKO DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA LETNO DOBI STRANKA? KDO PLAČUJE VAŠE PLAČE V PARLAMNETU? Vsakega od javnih osebnosti, ki se postavi ob narod, ki pove javno o vaši nepoštenosti napadate in javno oznanjate o poslih, ki jih je imel z državnimi podjetji.ZAKAJ ŽE ?.. Država mu ni podarila denarVSAK POSAMEZNIK JE DELAL ZA TO…A JE TO PREPOVEDANO???….Zakaj ne poveste koliko denarja vi sesate od države???KOLIKO PLAČ JE ŽE DRŽAVA PLAČALA VSEM VAM V 30 TIH LETIH? Kaj ste pa vi naredili za to? A ja, pokradli ste državo in jo razprodali… ZELO POŠTENO STE SI ZASLUŽILI PLAČE, KI SO FINANCIRANE Z DRŽAVNIM DENARJEM….KAJ ste naredili za upokojence? Študente?Za narod?

NISTE BOGOVI…NAROD SE JE ZAČEL ZBUJATI IN TO VAS MOTI…Žal vi vidite vse drugo samo ne tisto, kar bi morali videti.

Tokrat ne govorim o levih in desnih govorim o napačni miselnosti KORUPTIVNE POLITIKE, LEVE IN DESNE ….in da se razume niso vsi politiki koruptivni…med njimi je tudi nekaj poštenih ljudi, ki želijo dobro narodu….
Naprošam pa ideološke portale, ki so politično postavljeni, da bi poniževali in pljuvali po vseh in vsem kar je v nasprotju z njihovim mnenjem naj odskakljajo v troskokih, ker bodo tudi oni odgovarjali za vse laži in naslove, ki jih objavljajo tako, da izvlečejo besede iz konteksta in jih preoblikujejo po svoje in po svoji popačeni ideologiji.
POLITIKI, NE POZABITE….ČE ŽELITE VLADATI NARODU, VAS MORA TA SPOŠTOVATI….ČE STE POŠTENI BOSTE VEDNO LAHKO STOPILI ČISTEGA OBRAZA PRED LJUDI.
Jaz sem pevec..ne pripadam niti eni politični opciji oz.kot vsakič povem: “pripadam stranki RESNICE in POŠTENEMU NARODU” In vse to, kar sem napisal je moje osebno mnenje…že 30 let razdajam svoje srce, zabavam ljudi, opravljam svoje poslanstvo in SVOJ POKLIC…in živim v prepričanju, da se vedno vrača DOBRO Z DOBRIM IN SLABO S SLABIM❤”

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Nadlani.si