• C Novo mesto
  • 04:39
  • Sob, 21.05.2022

Žalujejo za Damirjem, ki je v soboto umrl v Kamniških Alpah

Na Facebooku, tako na strani HPD Željezničar Zagreb in KUD Klek Ogulin, se prijatelji in znanci poslavljajo od 37-letnega Damirja Cazina.

KRANJ – V Julijskih Alpah v severozahodni Sloveniji so minulo nedeljo umrli trije planinci, enega še iščejo. Prvo smrtno žrtev pa so slovenske gore terjale že v soboto. V nesreči na območju Kamniškega sedla v Kamniških Alpah je umrl 37-letni Hrvat, ki je bil na gori v skupini z osmimi drugimi planinci. Na strmem terenu je zdrsnil in padel, našli so ga 300 metrov pod prizoriščem nesreče. Na Facebooku, tako na strani HPD Željezničar Zagreb in KUD Klek Ogulin, se prijatelji in znanci poslavljajo od 37-letnega Damirja Cazina.

»Zapustil nas je naš dolgoletni tamburaš, priden, čudovit mladenič – Damir Cazin! Dolgo je bil aktiven član našega društva, igral je številne predstave, se z nami veselil na številnih festivalih. Dragi Damir, tisti angelčki so te ponesli v nebesa, z najlepšimi zvoki tamburice. Mirno je odplul v nebeške višave. Za vedno boš ostal v naših srcih. ❤ Iskreno sožalje družini in prijateljem iz celotnega KUD “Klek” Ogulin,« so še zapisali.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

cvetličarna