Želiva si poroke in dvojčkov

07. mar. 2024, ob 19.54
Posodobljeno pred 2 mesecema
9
60 SEK

Žan in Suzana vsem znana iz TV showa Kmetija, sta na vročem QL stolu danes v Krškem razkrivala najbolj vroče informacije iz realnega življenja. To se je zgodilo prvič.

Qlandia Krško je gostila vroča golobčka, ki sta v času Gregorjevega še kako razposajena. Med tem, ko si izmenjujeta poredna sporočila, sta drug na drugega tudi malce ljubosumna. Žan si želi erotičnih počitnic s Suzano, ona pa otroke. Na vprašaje o tem je pritrdila voditeljici QL vročih stolov, da si želi dva otroka – dvojčka, ki bosta skrbela drug za drugega.

Vprašanj iz pratike ravno ne obvladata, se pa je Žan začel učiti borilnih veščin. Odgovorila sta, da čez Krško teče reka Krka (kar seveda ne drži) in bila presenečena nad lokalno tekmovalko iz Krškega, Klaro Vodopivec, ki je sedela v občinstvu na omenjenem dogodku.

Par, ki ostaja skrivnosten o tem, če to sploh je, ima sila veliko planov ne glede na razdaljo, ki je med njima tako v kilometrih kot v letih.

Obiskovalci dogodka so se z veseljem družili in klepetali z njima kar kaže na to, da sta od srčnosti še vedno priljubljena.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

S.B.

9
60 SEK