Zgodba 300 kilogramske Nicole

23. maj. 2024, ob 15.54
Posodobljeno pred 2 mesecema
14
90 SEK

Nicole, 33-letna mati in partnerica, tehta skoraj 300 kilogramov. Zaveda se, da njen partner ni zadovoljen z njenim telesom, čeprav ji zagotavlja, da teža ni težava. Nicole zelo trpi v svojem telesu in zaradi tega se njen vsakdan sooča z velikimi izzivi. Njeno zdravstveno stanje je tako hudo, da partner mora pudrati predele njenega telesa, kjer je koža zaradi debelosti najbolj prizadeta.

Težavno otroštvo in mladost

Nicole je že celo življenje imela težave s težo. Odnosi z mamo so bili vedno napeti in nesporazumi so bili pogosti. V teh trenutkih jo je oče tolažil s prigrizki, kar je postalo njen način soočanja s stresom. Do 14. leta je že tehtala približno 120 kilogramov. Ko sta njena starša postala zasvojena s kokainom, so se družinske razmere še poslabšale. Nicole je bila prestrašena in edino tolažbo je našla v hrani. Po prepirih z mamo se je zatekla k hrani in v joku zaspala, saj je občutek sitosti prinašal varnost.

Poslabšanje razmer

Ko je bil njen oče zaprt, so se stvari še poslabšale. Nicole je nadaljevala s tolažbo v hrani, kar je vodilo do nadaljnjega pridobivanja teže. Po rojstvu otrok je njena teža dosegla skoraj 300 kilogramov. Zaradi svoje teže Nicole komaj hodi, ne more skrbeti zase in za svoje otroke, kar jo zelo boli.

Odločitev za spremembo

Zaradi svojega zdravja in dobrobiti svoje družine se je Nicole odločila za korenite spremembe. Prijavila se je na program za hujšanje pri zdravniku. S tem želi izboljšati svoje življenje in se dokončno umakniti od staršev, ki so še vedno pod vplivom drog. Njena pot bo težka, vendar je odločena, da se bo borila za boljšo prihodnost zase in za svojo družino.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Nicoleina zgodba je zgodba o bolečini, izzivih in upanju. Več o njeni poti lahko izveste v posnetku oddaje  “Moje 300kg življenje”, kjer boste spoznali podrobnosti njenega boja z debelostjo in njeno željo po boljšem življenju.

Pripravi: NaDlani
Vir: Facebook 

14
90 SEK