Znano, kdo je 33-letnik, ki je utonil! Gre za slovenskega športnika

08. jul. 2024, ob 14.06
Posodobljeno pred 13 dnevi
5091
60 SEK

S PU Maribor sporočajo, da na območju Ormoža obravnavajo utopitev 33-letnega moškega, o kateri so bili obveščeni včeraj zvečer.

”Kljub hitri zdravstveni pomoči, je moški na kraju žal izgubil življenje. O dogodku sicer še zbiramo obvestila, tako da lahko dodatne informacije o tem posredujemo v prihodnjih dneh,” dodajajo policisti.

Po neuradnih informacijah naj bi umrl zaradi utopitve

V nedeljo je življenje v 34. letu starosti v tragični nesreči izgubil slovenski strelec Kevin Venta. Po neuradnih informacijah naj bi umrl zaradi utopitve.

Venta je največji uspeh v karieri dosegel leta 2018, ko je na sredozemskih igrah v španski Tarragoni v streljanju z zračno pištolo osvojil srebrno medaljo. Od leta 2013 je nastopal za strelske klube v Nemčiji, pri čemer je po poročanju spletne izdaje dnevnika Ekipa SN slovensko državljanstvo pred leti zamenjal za nemškega.

S strelstvom se je začel ukvarjati leta 2010 v Strelskem društvu Kovinar Ormož. Slednji se je že odzval na smrt svojega člana. “Veliko prehitro nas je v tragični nesreči za vedno zapustil eden najboljših slovenskih strelcev Kevin Venta. Vsi njegovi klubski in strelski prijatelji mu želimo, naj počiva v miru,” so zapisali v omenjenem strelskem društvu.

Venta je veljal za enega bolj nadarjenih slovenskih strelcev.

N. D.; Foto: Shutterstock

5091
60 SEK