Ojoj, bivša ga je ‘spljuvala’, potem pa je naš resničnostni zvezdnik prejel takšno priznjanje

15. apr. 2024, ob 08.12
20
140 SEK

Zagotovo se spomnite Ambroža Vahna, tekmoval je v resničnostnemu šovu Kmetija. Te dni je ponovno v središču pozornosti, a tokrat ne zaradi resničnostnega šova, ampak zato, ker je v času poplav, ki so pustošile po Sloveniji, pomagal po svojih močeh. Pred kratkim je namreč prejel priznanje Naj prostovoljec.

»Ne najdem besed ne najdem pravih čustev. Vrnimo se Avgusta lani ko sem priseu domou in gledal ljudi praktično kako jim svoje imetje hrana materjalne stvari odnesla voda. Bilo je treba vstopit v akcijo, in ja spet jst, rineš z glavo skozi zid. Res sem vesel/presrečen da mi je velik del naše Domovine Slovenije zaupalo prav tako iz sosednih držav in bolj oddaljenih držav da zaupajo malem človeku kot sem jaz, Šentjurčanu ki sem cele dneve v banduri (delovni obleki). Ogromno neprespanih noči, razmišljanja kam dostavit kaj potrebujejo. Vsi mislite da se jaz kot Šentjurčan tepem po plečah da brez mene tega nebi bilo.. NE to ste VI ki ste donirali vse kar se je dalo donirat ste ljudje z velikim Sem človek ki se tuje zmage bolj veseli kot svoje In vete kaj brez vas bi ljudje se danes bili bosi, brez vas bi ljudje danes bli nagi in vete kaj brez vas bi ljudje bili LAČNI. To ste vi in ta zahvala ki sem jo držau v rokah to je zahvala za vas za vse nase GASILCE, PROSTOVOLJCE, DONATORJE HRANE, OBLAČIL IN DENARJA. Res je da med poplavami ki smo/sem pomagal so padale tudi težke besede, zelo težke ampak vsi tisti ki ste to izrekli ki vem da zdaj berete zaupounte si pokazal ste kdo ste in tudi vam bi se rad zahvalil da ste mi na ta način pomagal da sem še boljši in močnejši. P.s. Za dobrim konjem se zmeram kadi,« je zapisal poleg nekaj fotografij, ki jih je delil na družbenem omrežju Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Ob tem spomnimo, da je v ekskluzivnem intervjuju s snemalcem Davidom Milosavljevićem  Nina Radi, poznana iz resničnostnega šova Kmetija in Sanjski moški, odprto spregovorila o razmerju z Ambrožem Vahnom Kraljem.  Nina, ki je bila v intervjuju presenetljivo iskrena, je razkrila pravo naravo Ambroža, ki se močno razlikuje od slike, ki jo je ustvaril pred kamerami. “Ko sva prišla ven iz šova, se je najina zgodba nadaljevala, vendar ne za dolgo. Če povem realno, Ambrož zunaj šova ni bil niti približno takšen, kot se je predstavljal. Delaven, skrben, ljubeč? Daleč od tega,” je povedala Nina in dodala, da je Ambroževa površnost in želja po priljubljenosti hitro privedla do konca njune zveze. Nina je izpostavila tudi Ambroževo nepodporo prijateljici Romani in njeni nečakinji Karolini, za katero se zbira denar, kar je še dodatno pokazalo na njegov pravi karakter.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Nina Radi brez dlake na jeziku: resnica o Ambrožu po Kmetiji

N. D.; Foto: POP TV

20
140 SEK