Srbi navdušeni nad nastopom slovenske pevke na Dori: Vsi so gledali kaj je med njenimi ‘prijateljicami’

26. feb. 2024, ob 14.34
Posodobljeno pred 25 dnevi
40
50 SEK

Kot smo že pisali je Raiven, slovenska predstavnica na Evroviziji,  nastopila na drugem polfinalnem večeru Dore v revijalnem delu tekmovanja s pesmijo Veronika in burila duhove. Posebno pozornost je pritegnil njen zelo skop stajling, kar so opazili tudi srbski mediji. Kurir poroča, da je Raiven  v sklopu stajlinga nosila modrček v obliki lista, ki je prekril le njene bradavice, med njimi pa je izstopal tatu kače. Raiven je zgornji del kombinirala s krilom enakega dizajna.

Raiven navdušila z drzno obleko in preprostim nastopom, Hrvati očarani (VIDEO)

Pozitivni odzivi na Raivenin nastop so bili odmevni. Mnogi so jo primerjali z morsko deklico in jo označili za “boginjo morja”. Njen nastop je bil označen za prelomnico, saj je s svojo prisotnostjo in vokalno interpretacijo pesmi naredila več, kot bi lahko z vso koreografijo. Hrvaški mediji in publika so bili navdušeni nad njeno karizmo in izvedbo, kar napoveduje uspešen nastop na prihajajoči Evroviziji na Švedskem.

Kot že vemo je navdih za pesem Veronika, s katero bo Slovenijo predstavljala na letošnji Evroviziji našla v Veroniki Desiniški, drugi ženi Friderika II. Celjskega. Veronika je bila tudi žrtev prvega zapisanega preganjanja čarovnic na Slovenskem.

N. D.; Foto: HRT printscreen

40
50 SEK