Tega pa nismo pričakovali: Boštjan Romih se ločuje!

15. mar. 2024, ob 10.13
Posodobljeno pred 2 mesecema
129
80 SEK

V zakonu so se jima rodili trije otroci: Rosa, Lila in Dan.

LJUBLJANA –Drži, z Laro se ločujeva. Ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Povezujejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov,” je za revijo Suzy ekskluzivno povedal televizijski in radijski voditelj 47-letni Boštjan Romih.

“Ker je to za vse nas velika in boleča preizkušnja, prosiva za uvidevnost in razumevanje. Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti,” je dodal Romih, ki pa je potrdil, da že nekaj mesecev z ženo ne živita več skupaj.

Z Laro, zdaj je že Romihova bivša, bi letos praznovala 20 let poroke. V zakonu so se jima rodili trije otroci: Rosa, Lila in Dan.

Kdo je Romihova bivša žena?

Lara Romih je uspešna arhitektinja, takole zapiše o sebi na svoji spletni strani:
“Najprej sem človek, družinski človek, šele nato sem arhitekt. Gre za neločljivo celoto dveh duhovnih poklicev. V obeh primerih se ukvarjam z življenjem, kako živeti, kako se gibati po prostoru,  kako to estetsko osmisliti in funkcionalno nadgraditi. Arhitektura je proces, kot je proces družina, enota, celica, ki se razvija. Šele v lastnem procesu gradnje se soočiš popolnoma z vsem, kar te v resnici čaka v arhitekturnem poslovnem svetu. Nujno je, da arhitekti postavimo najprej svojo lastno hišo, saj so gradnja in nato bivanje v njej ključno za razumevanje vseh detajlov, vseh problemov in nazadnje  vseh rešitev. Delim svoje arhitekturne izkušnje zadnjih 20ih let ter tako pomagam investitorju skozi proces gradnje, obnove, kreiranja bivališča. In to počnem uspešno, skozi zadnjih 500 projektov. Meni osebno arhitektura ne pomeni lasten spomenik, ampak na kožo investitorja krojena obleka, ki obenem sodi v sodobni, čisti svet arhitekture.”

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona IG

129
80 SEK