V znani dolenjski gostilni žalujejo, umrl gospodar Jože

03. mar. 2024, ob 21.52
Posodobljeno pred 2 mesecema
72
90 SEK

Za njim bo ostala bogata zapuščina, predvsem pa delo družine, ki je na čelu z njegovim sinom Gregorjem, izjemnim timskim delom in družinsko povezanostjo, katapultirala Gostilno Repovž med najboljše v Sloveniji.

ŠENTJANŽ – „Sporočamo žalostno vest da nas je v 67.letu starosti zapustil naš dragi Jože Repovž. Pogreb pokojnika bo v torek, 05.03.2024 ob 16:00 uri na pokopališču Šentjanž na Dolenjskem. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 11.00 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Društva uroloških bolnikov. Vsi njegovi,“ je zapisano v osmrtnici, kjer so priobčili, da se je za vedno poslovil Jože Repovž, komaj 66 let je imel.

Za njim bo ostala bogata zapuščina, predvsem pa delo družine, ki je na čelu z njegovim sinom Gregorjem, izjemnim timskim delom in družinsko povezanostjo, z izjemno sinergijo z lokalnimi pridelovalci, katapultirala Gostilno Repovž med najboljše v Sloveniji in na tujem: pred časom so jih na ves glas nahvalili Hrvati.

Kako so Hrvati nahvalili to slovensko gostilno! To morate prebrati (nadlani.si)

„Domačija Repovž je dom naše družine že več kot 500 let. Naši predniki so živeli od okoliške zemlje in virov, ki jih je nudila narava.Tu so ustvarili svoj dom, pred 300 leti pa odprli lastno gostilno. Vsaka generacija je učila naslednjo, ki je znanje nadgradila in ga zopet predala naslednikom,“ piše na spletni strani Gostilne Repovž iz Šentjanža.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

“Tu želimo biti še naslednjih 300 let. Najmanj. Zgodba Repovž se bo gotovo nadaljevala v isti smeri, saj poti nazaj ne vidimo. Po vsem tem času še vedno iščemo nove izzive in izboljšave. Dokler bomo skupaj kot družina, ne vidimo izziva, ki mu ne bi bili kos. S to ekipo smo sila, ki jo je izredno težko ustaviti,“ pa dodaja Gregor Repovž, eden najboljših kuharjev v Sloveniji.

Na tem mestu izrekamo iskreno sožalje svojem in prijateljem pokojnega Jožeta.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Pixbay

72
90 SEK