Velika kriza JLo: kaj se dogaja z njeno kariero in zasebnim življenjem?

15. jun. 2024, ob 13.30
206
120 SEK

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez morda doživlja enega svojih najhujših trenutkov, ne zgolj na osebni, ampak tudi na poklicni ravni. Poleg govoric, ki krožijo o krizi v njenem zakonu z Benom Affleckom, se umetnica sooča s poklicno ‘krizo’, saj njeni zadnji projekti niso imeli takšnega uspeha, kot je pričakovala. Njena kariera je v središču pozornosti, še posebej v zadnjih dneh, ko prejema slabe novice eno za drugo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zadnji neuspeh, ki ga je doživela diva iz Bronxa, je bila odpoved njene turneje ‘This is me… Live’, ki naj bi se začela 26. junija v Orlandu. Predstavniki organizacije so podali izjavo, v kateri so pojasnili, da si bo pevka “vzela nekaj časa za svoje otroke, družino in najbližje prijatelje.”

Prav tako se je Jennifer opravičila svojim oboževalcem in izrazila veliko žalost, da se je morala tako odločiti, in da je njena odločitev užalostila ter prizadela marsikaterega oboževalca, ki je želel priti na njen koncert. Popolnoma sem strta in uničena, da sem vas razočarala. Prosim, vedite, da tega ne bi storila, če se mi ne bi zdelo nujno, je izjavila.

Prav tako na nitki visi njen koncert v Las Vegasu. JLo se že mesece pogovarja, da bi sklenila pogodbo, v skladu s katero bi imela 90 koncertov v The Park MGM Theatre v mestu greha, za kar bi ji ponudili nič več in nič manj kot 93 milijonov evrov. Vendar, kot je potrdil vir za New York Post, je ta pogodba v nevarnosti, saj naj bi “voditelji igralnice postali nervozni”, ker menijo, da sta pevkin novi album in turneja velik “neuspeh”.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Še več, premislili naj bi celo o svojem honorarju in bistveno znižali znesek, ki bi ga plačali za bivanje v Las Vegasu, pa tudi število koncertov. Sprva naj bi turneja znašala oz. stala okoli milijon evrov na koncert, zdaj pa jih ocenjujejo med 400.000. in 500.000 evrov.

Tudi Jenniferini zadnji filmi niso prejeli pretirano dobrih kritik. V primeru Atlasa (dostopen na Netflixu) je resda v samo dveh dneh uspel preseči 28 milijonov ogledov po vsem svetu, a film ni bil najbolje sprejet ne med strokovnimi kritiki ne med oboževalci igralke. Znanstvenofantastični triler je bil opisan kot “popolno razočaranje“, “povprečen”, “obžalovanja vreden” … in mnogi njeni najbolj brezpogojni privrženci ne razumejo, zakaj je JLO sploh želela sodelovati v omenjenem filmu.

Zaradi tega je Jennifer López naenkrat spremenila svoj življenjski slog

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

206
120 SEK