• C Novo mesto
  • 01:48
  • Sob, 13.08.2022

Ljubezenski horoskop: kaj nas čaka ta teden?

Bliža se nam spomladansko enakonočje, čas, ki naznanja pomlad, preporod, novo energijo. Kljub temu, pred nami so dnevi, celo tedni, v katerih ni prav zaželjeno ali mogoče, da bi spoznavali nove ljudi ali hodili na zmenke; pa vendar to še ne pomeni, da na ljubezenski fronti ne bo pestro. Če ste v zvezi in živite skupaj s partnerko oz. partnerjem, kaj bo zaprtost v stanovanju pomenila za vas? Če ste samski, se boste morda zbližali z nekom preko klepetanja na spletu? Berite dalje …

Oven

Pred vami je uspešen teden! Počutili se boste motivirane in osredotočene, kar vam bo pomagalo pri doseganju ciljev. Bodite pozorni na to, kaj vam pravi intuicija, pa ste na pravi poti. Kljub temu ne zanemarite tudi objektivnih dejstev in ob vsaki pomembni odločitvi pretehtajte tako praktični pogled kot tudi to, kar vam pravi šesti čut. (www.californiapsychics.com)

Bik

Pred vami je izzivov poln teden. Morda se boste morali odločiti glede nakupa večje investicije, ki bo zahtevala dolgoročno planiranje. Čas, ki ga morate preživeti doma, izkoristite produktivno in se posvetite razvijanju odnosa s svojo ljubljeno osebo; to je popoln čas za romantiko, spolne užitke in povezovanje. Morda se boste v tem času počutili tudi bolj avtoritativne, kar vam lahko pomaga pri fokusiranju na poslovno oz. profesionalno plat vašega življenja. (www.ask-oracle.com)

Dvojčka

Ta teden bo komunikacija bolj rezervirana; počutili se boste bolj umirjene in tihe kot navadno. V sredini tedna boste spet postali bolj aktivni; iskali boste pozitiven odgovor na svoje iskanje. Proti koncu tedna boste morda premišljevali o svojem dolgoročnem načrtu, vendar vas ne bo motilo, da ne veste točno, kaj se bo zgodilo. (www.horoscope.com)

Rak

Ko bo proti koncu tedna prišlo do nove priložnosti, se bosta s partnerjem počutila združena v enakem oz. podobnem razmišljanju, in ne bosta zapravljala časa. To je odličen trenutek, da se med seboj povežeta na zelo praktični ravni, in drug drugemu dokažeta, kako dobro lahko sodelujeta. To je odlična novica, ker se bo vsa ta energija poznala tudi med rjuhami, kjer bo vznemirjenje poneslo vaše spolno življenje v nove višave. (www.tarot.com)

Lev

To je dober čas, da se koncentrirate na svoje dolgoročne cilje in kaj pričakujete od svoje prihodnosti. Ne pozabite slediti svoji intuiciji, ki pogosto vidi to, česar razum ne opazi. Morda boste v bližnji prihodnosti naredili pomemben korak naprej, ki vas bo ponesel daleč na poti proti zaželjenim rezultatom. (www.californiapsychics.com)

Devica

Morda se počutite pod stresom, ker ste trenutno udeleženi v tekmovanju; morda je v povezavi z vašim ljubezenskim življenjem. Ne izogibajte se svojim skrbem in bodite transparentni glede njih z nekom, ki mu zaupate. Če se počutite pod stresom, se poskušajte osredotočiti na nov izziv, ki vam bo preusmeril misli. Ponovno razmislite o svojih ciljih in ambicijah – ali ste na pravi poti? Bodite pozorni na svoje zdavje in dobro počutje. (www.ask-oracle.com)

Tehtnica

Ta teden se boste morda počutili zmedene pri sprejemanju odločitev. Morda boste imeli na voljo več možnosti, in širina izbire vas bo delala zmedene; težko se boste odločili, katera opcija je prava. Nikar ne hitite in si vzemite čas, sploh če gre za pomembne odločitve. V sredini tedna se boste počutili bolj pogumne, in morda boste ignorirali nekatera pravila. Za vikend boste morda ugledali stvari v novi perspektivi, kar vam bo pomagalo pri razmisleku o morebitnih spremembah. (www.horoscope.com)

Škorpijon

Tistik, ki ste v zvezah – več časa doma bo dobro delo vašemu romantičnemu življenju. Počutili se boste v harmoniji s svojim partnerjem oz. partnerko, in boste sprejemali in oddajali naklonjene vibracije. Uživajte v teh trenutkih in jih izkoristite, kolikor se le da – to je dober čas, da se med seboj še bolj povežete. (www.tarot.com)

Strelec

Pred vami je obdobje, polno romantičnega sproščanja. Čeprav imate pred seboj vse praktične skrbi in obveznosti, vas bo prevevala pozitivna energija, ki vam bo pomagala privlačiti podobno misleče ljudi. Počutili se boste bolj kreativne kot navadno, veliko pa boste razmišljali tudi o svoji družini in bližnjih. (www.californiapsychics.com)

Kozorog

Če vas muči določena stvar v komunikaciji, nikar ne oklevajte, ampak jo poskusite razjasniti: pokličite osebo po telefonu, napišite email ali sms sporočilo. Če boste porabljali denar, kupujte praktične predmete ali pa npr. investirajte v popravilo nečesa. Če niste samski, s partnerjem oz. partnerko naredite načrt, kako bosta porabljala denar v teh bolj težavnih časih. Kljub temu ne pozabite, da tudi v teh trenutkih ne smete pozabite na ljubeznive besede in dejanja ter izkazovanje naklonjenosti – to je morda zdaj še bolj pomembno kot prej. (www.ask-oracle.com)

Vodnar

Ta teden se boste počutili energetične in polne nove moči za nove izzive, kar bo okrepilo tudi vašo sposobnost prepričevanja. Ta vam lahko izjemno pomaga na profesionalnem področju. Posvetili se boste nabiranju novega znanja, kar bo k vam morda pritegnilo novo osebo, ki razmišlja podobno kot vi. Počutili se boste iskrene in ne bo vas strah spregovoriti resnice. (www.californiapsychics.com)

Ribi

Ta teden se boste počutili še bolj občutljive in dovzetne za različna čustva kot navadno, vendar se ne boste zlahka odprli; svoja občutja boste delili le s svojimi najbližjimi, tistimi, ki jim najbolj zaupate. V sredini tedna se boste počutili polne energije; to je dober trenutek, da se lotite nečesa pogumnega in nepredvidljivega – morda tudi novega romantičnega razmerja. Samski, bodite pozorni – morda vam nekdo daje znake! (www.horoscope.com)

Veliko sreče in zdravja!

A. K. 

Vir fotografij: Unsplash

sejmi
Ljubezenski horoskop: kaj nas čaka ta teden?
1 od 4
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.