Dunajska policija objavila nove slike: Sorodniki povedali, da je na posnetku Danka (2), iščemo ti dve ženski!

03. apr. 2024, ob 16.13
47
80 SEK

Dveletno deklico Danko Ilić, ki je 26. marca izginila pri Boru, so verjetno opazili na tramvajski postaji na Dunaju, je sporočila dunajska policija. Deklico iz Srbije so prepoznali na posnetku, ki ga je posnela priča, je v sredo sporočila policija. »Po tem, ko so si svojci deklice ogledali slike, se domneva, da gre zelo verjetno za pogrešano deklico iz Srbije. Dunajska policija po nalogu državnega tožilca zahteva objavo slik,« so sporočili.

Je na posnetku izginula Danka? Interpol z rumenim nalogom na Dunaj

Šokantne informacije iz preiskave! To je mama male Danke iskala na Googlu pred in po izginotju

Primer Danke Ilić-senca trgovine z ljudmi, otroci so vredni 120.000€?

Policija je objavila tudi nove fotografije, na katerih je dekle v družbi dveh žensk. Avstrijska policija nadalje poziva vse državljane, ki so opazili obe ženski s posnetka, da nemudoma kontaktirajo policijo. Kot je v torek potrdila dunajska policija, se je Srb, ki živi in ​​dela na Dunaju, v soboto obrnil na srbske oblasti. Okoli 20. ure je na tramvajski postaji Schottenring v avstrijski prestolnici opazil majhnega otroka. Bil je v družbi dveh odraslih žensk.

Ženske naj bi bile Romunke

Moški je med deklico in Danko, ki je izginila v Srbiji, videl veliko podobnost, otroka in obe ženski, ki sta bili z njo, pa je takoj posnel. Nato je posnetek dal oblastem v nadaljnjo preiskavo. Avstrijska policija je sprožila preiskavo, tako da poleg dekleta iščejo tudi ženske s posnetka, za katere sumijo, da so romunske državljanke.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Spomnimo, da je srbska policija v noči na nedeljo prejela elektronsko sporočilo z Dunaja, v katerem srbski državljan navaja, da je videl deklico, ki je podobna pogrešani Danki, in opisuje prizor, ki mu je bil priča, še navaja Jutarnji List.

N. D.; Foto: X

47
80 SEK