• C Novo mesto
  • 14:15
  • Pet, 19.04.2024

FOTO: To je navijač, ki je pomagal Rogliču, Burek Olimpija ga bo nagradil z burekom za celo leto

Napake je odpravil sam, pri lovu na ritem, da se je spet podal v breg, pa mu je poleg mehanika pomagal še naključni navijač. 

TRBIŽ – ‼️POZOR‼️ Iščemo fanta, ki je danes pomagal Rogliču, ko mu je padla ketna na Giru. Naj nas kontaktira in dobil bo FREE BUREK za CELO LETO ❤️ #BurekOlimpija,” se je glasil zapis na Facebooku, ki so ga sinoči objavili na Facebook strani Burek Olimpija. Spomnimo – Primož Roglič je imel na zadnjem kronometru tehnične težave, saj se mu je snela veriga. Napake je odpravil sam, pri lovu na ritem, da se je spet podal v breg, pa mu je poleg mehanika pomagal še naključni navijač.

VIDEO: Trenutek, ko je Primož v cilju izvedel, da je zmagal! Potem sta prišla še žena Lora in sin Lev (nadlani.si)

Na Twitterju pa so se uporabniki odzvali tudi na dogodek med zaključkom današnjega kronometra, ko je eden izmed navijačev v rdeči majici ob cesti po težavah z verigo pomagal Rogliču s prijateljskim potiskom v klanec.

Kot je kot prvi razkril zapisal romunski kolesarski blogger Mihai Simion, je moški v rdeči majici nekdanji Rogličev kolega iz skakalne reprezentance Mitja Mežnar. Moškemu je znana slovenska prodajalna burekov obljubila zastonj burek za celo leto.

Ob tem je Simion še spomnil, da je prav Trbiž, kjer je bil start današnje etape, kraj enega Rogličevih največjih uspehov v skokih. Leta 2007 je namreč tam skupaj z ekipo postal svetovni mladinski prvak.

FOTO: Roglič po veliki smoli pred 5000 Slovenci s čudežem do epske zmage! (nadlani.si)

Pripravil: Nadlani.si
Foto: FB