Katere kriptovalute kupiti v 2024? – Najboljši izbori kripto strokovnjakov

27. jun. 2024, ob 14.45
Posodobljeno pred 24 dnevi
189
290 SEK

Članek je napisan iz strani našega naročnika in ne prevzemamo odgovornosti glede vsebine članka.

Trg kriptovalut je znan po svoji nestanovitnosti, saj vrednost nekaterih kovancev strmo narašča, medtem ko vrednost drugih hitro upada. Napovedati naslednjega velikega zmagovalca je težko, vendar je ekipa strokovnjakov nad kriptovalutami opravila obsežno raziskavo in pripravila utemeljene napovedi za leto 2024. 

Poleg tega so analizirali ključne dejavnike, ki pogosto povzročajo skoke cen, in ponudili vpoglede, ki vam bodo pomagali pri krmarjenju po zapletenem trgu kriptovalut.

Top kriptovalute, ki bodo eksplodirale leta 2024 – temeljit pregled top 5 kovancev

Ker se na trgu pojavlja vedno več kovancev, iskanje naslednjih kriptovalut, ki bodo eksplodirale, ni enostavno. Da bo to iskanje nekoliko lažje, se bomo poglobili v vsakega od naših glavnih pretendentov in razpravljali o tem, po čem izstopajo nad ostalimi.

1. Pepe Unchained – Novi memecoin, ki deluje na verigi blokov Ethereum in obuja originalnega Pepe-ja 

Pepe Unchained ($PEPU) je inovativni meme kovanec na verigi blokov Ethereum iz druge plasti, ki ikoničnega Pepeja postavlja v lastno omrežje L2. Ta pristop imetnikom žetonov ponuja izboljšano skalabilnost, nižje pristojbine za plin in hitrejše transakcije. 

Z izkoriščanjem tehnologije L2 želi $PEPU povečati učinkovitost verige blokov in zmogljivost transakcij ter se pozicionirati kot eden od kriptovalut, ki bodo eksplodirale v naslednjem letu.

Projekt izkorišča tehnologijo L2 in ponuja bistvene prednosti, vključno z visokimi nagradami za vložke z APY, ki presega 4000 %, in nižjimi pristojbinami za plin. Ker je 30 % od skupne ponudbe 8 milijard žetonov namenjenih za nagrade za stave in prednost zmanjšanih stroškov transakcij v glavnem omrežju, ima $PEPU velik potencial za rast cene. Žeton je trenutno na voljo v predprodaji po ceni 0,008 USD.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. WienerAI – Glavni pretendent za eksplozivno rast meme kovancev v letu 2024

WienerAI (WAI) je na vrhu našega seznama kot najboljši kandidat za eksplozivno rast v letu 2024, saj edinstveno združuje humor meme s tehnologijo umetne inteligence. Za razliko od tipičnih meme kovancev se WAI ponaša s podrobnimi tehničnimi načrti za integracijo zmogljivih zmogljivosti umetne inteligence, kar lahko povzroči revolucijo v uporabnosti in primerih uporabe žetona. 

Ta ambiciozna mešanica komedije in vrhunske tehnologije postavlja WienerAI kot kriptovaluto, ki je vredna resnega razmisleka za vlagatelje, ki iščejo več kot le hype. Prvič, projekt ponuja veliko vrednost z donosnimi nagradami za vložke, ki trenutno presegajo 100-odstotni APY za zgodnje vlagatelje. Ta mehanizem je ustvaril aktivno vključeno skupnost.

Screenshot

WienerAI je z uvedbo trgovalnega bota z umetno inteligenco presegel okvire zgolj meme kovanca, s čimer je svoji privlačnosti dodal oprijemljivo uporabnost. Ta kombinacija dolgoročnega potenciala in kratkoročnega navdušenja je botrovala uspehu predprodaje, saj je zbrala več kot 6 milijonov dolarjev. Ob vse večjem pričakovanju skupnosti glede uvrstitve na borzo ima kovanec WienerAI velik potencial za znatno rast ob svoji tržni premieri, če se bo trenutni zagon nadaljeval.

Obiščite predprodajo WienerAI

3. PlayDoge – Naslednja kriptovaluta, ki bo dosegla visoko rast z mehaniko Play-to-Earn

PlayDoge ($PLAY) se kaže kot naslednja kriptovaluta, ki bo eksplodirala leta 2024, saj združuje privlačnost meme kovancev z uporabnostjo igre za zaslužek prek mobilne igre v slogu Tamagotchi. 

Igralci skrbijo za virtualnega hišnega ljubljenčka Doge v klasičnem umetniškem slogu 2D in tako zaslužijo žetone $PLAY, dodatne nagrade pa so na voljo prek sistema tekmovalnih lestvic. Ta edinstven pristop izkorišča uspešen trend pasjih memov, hkrati pa ponuja zanimivo igranje.

V predprodaji žetonov $PLAY je bilo zbranih že več kot 5 milijonov dolarjev, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev. Žeton, ki ga je mogoče kupiti z BNB, USDT ali kartico, trenutno ponuja nizko predprodajno ceno in visoko stopnjo APY, ki presega 100 % v verigi BNB. Vendar se bo ta stopnja znižala, ko bo vloženih več žetonov, kar bo spodbudilo zgodnje sodelovanje.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Obiščite predprodajo PlayDoge

4. Base Dawgz – Večverižni meme kovanec z DOGE tematiko, ki ponuja stake-to-share nagrade

Base Dawgz ($DAWGZ) je nov kovanec s pasjo tematiko na verigi blokov Base, ki je združljiv z več verigami v omrežjih Ethereum, Solana, Binance in Avalanche. 

Ker so meme kovanci, delujoči na platformi Base, vse bolj priljubljeni na trgu, ki je vreden več kot 2 milijardi dolarjev, in ker na vrhu meme žetonov prevladujejo kovanci s pasjo tematiko, je Base Dawgz v dobri poziciji za potencialno rast. Njegova uporabnost z več mostovi povečuje njegovo privlačnost in izboljšuje njegove možnosti za prihodnji uspeh na konkurenčnem področju kovancev meme.

Ponujajo večuporabniški pristop z nagradami za vložke in edinstvenim modelom delitve na zaslužek. 20 % od njegove 8,453 milijarde žetonov je namenjenih za stegovanje, medtem ko lahko uporabniki z deljenjem vsebine projekta na družbenih omrežjih pridobivajo točke, ki jih je mogoče zamenjati za žetone $DAWGZ. Base Dawgz, katerega cena v predprodaji, ki je že zbrala 2 milijona dolarjev, trenutno znaša 0,00527 USD, kaže potencial za znatno rast v letošnjem letu.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. Sealana – Meme kovanec z zanimivo zgodbo in fiksno predprodajno ceno

Naslednja kriptovaluta, ki bi lahko eksplodirala, je Sealana ($SEAL). Navdih črpa iz ameriškega patriotizma in lika iz South Parka, njen cilj pa je ustvariti razumljivo in zanimivo pripoved. 

Ta pristop je zasnovan tako, da odmeva pri ljubiteljih kulture memov in spletnih skupnostih, kar bi lahko spodbudilo njeno priljubljenost in rast na trgu kriptovalut. Projekt kot meme žeton, ki temelji na Solani, kljub nedavnemu padcu cene Solane pridobiva na veljavi, saj sledi uspehu drugih, kot je Dogwifhat. 

Njegov inovativni pristop predprodaje “pošlji v denarnico” poenostavlja nakupe žetonov in spodbuja hitro udeležbo. Predprodaja se bo kmalu končala, vlagatelji pa lahko trenutno za 1 SOL kupijo 5656 žetonov SEAL. Sealana želi izkoristiti pričakovani porast navdušenja nad meme kovanci po razpolovitvi bitcoina.

Obiščite predprodajo Sealana

Zakaj vložiti v predprodaje kriptovalut v letu 2024?

Vlaganje v potencialno eksplozivne kriptovalute je lahko zelo donosno, vendar zahteva skrbne raziskave in skrbnost. Iskanje takšnih kovancev je zahtevno in tvegano, zato se je priporočljivo osredotočiti na projekte s stabilnostjo, uporabnostjo in veliko bazo uporabnikov. Pepe Unchained izstopa kot obetavna možnost za naslednjo kriptovaluto, ki bo eksplodirala, saj ponuja velikodušne nagrade za vložke med predprodajo, velik potencial za meme kovance, ki spominjajo na kovanec OG Pepe, in znižano ceno v fazi predprodaje.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Članek je napisan iz strani našega naročnika in ne prevzemamo odgovornosti glede vsebine članka.

Priprava: ClickOutMedia, oglasna vsebina

189
290 SEK