• C Novo mesto
  • 03:03
  • Ned, 21.04.2024

Navijač Phoenixa nad Dončića: “Luka, utrujen si! Spravi svojo rit na tekalno stezo!” Dončić kritično do novinarja

“Videl sem te, ko si zapisal nekaj stvari glede navijača. Ne bom povedal, kaj je rekel. Vedno si prvi, ki o meni zapišeš slabe stvari,” mu je dejal Dončić.

DALLAS – Košarkarji Dallasa so spet izgubili. S 132:109 jih je premagal Phoenix. Pomagalo ni niti 34 točk, devet podaj in osem skokov Luke Dončića, ki je bil na tekmi tarča žalitve enega od navijačev Phoenixa, ki se je na zvezdnika Dallasa spravil z neokusnimi komentarji.

Luka Dončić je prosil varnostnike, naj izločijo tega navijača Sunsev, ki je sedel dve vrsti za novinarsko vrsto na sredini igrišča. Komentar navijača, ki je nakopal Dončićev bes: “Luka, utrujen si! Spravi svojo rit na tekalno stezo!“ je na omrežju X zapisal ameriški novinar Tim MacMahon, ki piše in poroča za ESPN.

Po tekmi pa se je Dončić na novinarski soočil še s prej omenjenim novinarjem.
“Videl sem te, ko si zapisal nekaj stvari glede navijača. Ne bom povedal, kaj je rekel. Vedno si prvi, ki o meni zapišeš slabe stvari,” mu je dejal Dončić. “Bom pač jaz v medijih izpadel kot slab človek, kajne?” je zaključil Luka, ki je z Dallasom doživel 20. poraz v sezoni, ob tem ima 24 zmag.

 

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona omrežja X

qlandiakrsko