• C Novo mesto
 • 10:31
 • Čet, 22.02.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 12. do 18. februarja

Tedenski horoskop v času Valentinovega je tukaj! Če iščete dokončen dokaz, da valentinovo ni nič drugega kot izmišljotina, potem počakajte nekaj dni. Valentinovo v sezoni Vodnarja je ena največjih skrivnosti življenja. Vodnar, znamenje, ki mu vlada Saturn in je stereotipno »odmaknjeno«, saj ni niti najtoplejše niti najbolj mehko znamenje. Pa vendar vsak 14. februar praznujemo na pravi venerijanski način z rožnatimi oblekami in čokoladnimi srčki.

Leta 2024 bo valentinovo bolj v znamenju vodnarja kot kdaj koli prej, saj bo Mars vstopil v vodnarja 13. februarja, planet ljubezni Venera pa mu bo sledil tik za njim s 16. februarjem. Oba planeta se srečata tudi s Plutonom, ki lahko spremeni življenje. Ker je idejni planet Merkur tudi v kvadratu z Uranom, ki ustvarja spremembe, je ta teden bolj primeren za začetek revolucije kot za večerjo predragih zrezkov. Kar se tiče geste ljubezni, preskočite voščilnico in raje najemite balon.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 12. do 18. februarja?

Preberite tudi Mesečni horoskop za februar 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, vas ta tedenski horoskop veliko bolj zanima praznovanje prijateljev in skupin kot katera koli posamezna zveza. Vaše družbeno življenje se je v zadnjih nekaj tednih hitro spreminjalo in raslo. Ko sprejemate odločitve, ki podpirajo širšo vizijo vašega življenja, pa še posebej. Tudi če nimate sreče v ljubezni, ta teden ponuja veliko priložnosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Družite se.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Učite se zavzeti prostor na načine, kot jih še niste uporabili. Ne le v karieri in javnem življenju, ampak tudi v vlogah, ki jih prevzemate v osebnem življenju. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerskem odnosu, iščete povezavo na nove načine in prevzemanje vlog, ki so se vam še pred šestimi meseci zdele nemogoče. Ta teden se zavežite, da boste premagali ta val sprememb.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Prevzemite odgovornost.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Čas je, da sprejmete, da je biti učitelj del učenčevega bitja. Razvijate nov odnos do svoje modrosti. To ni več nekaj, kar želite skriti, ampak nekaj, kar želite objeti. Kako ob nepričakovani kritiki (ki lahko pride z nekaj ostrimi besedami 16. februarja) ostajate trdni pri svojem znanju?

 • Citat tedenskega horoskopa: Postanite ščit.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Počasi se učite, da ne zmorete vsega narediti sami. Osebno in poklicno so vaše ideje o sodelovanju odprte. Opazite, katere situacije se vam zdijo poskrbljene in katere situacije vas izmučijo. Sprejemanje podpore – tako finančne kot čustvene – se trenutno zdi neprijetno, vendar se dolgoročno resnično izplača. Komu zaupate sopodpis?

 • Citat tedenskega horoskopa: Predajte se.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

V tednu, ko vsi na novo razmišljajo o svojih odnosih, vi premišljujete bolj kot kdorkoli drug. Učite se, da je treba nekaterim partnerstvom v celoti prepisati pravilnike. Nekatere povezave se zdijo neizmerne, kot da ste obtičali v goreči stavbi, medtem ko se druge zdijo tako upajoče, da bi lahko počile. Te skrajnosti so začasne, vendar so potrebne spremembe.

 • Citat tedenskega horoskopa: Suverenost je vrlina.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Učite se, da ne morete nositi bremen vsakega odnosa. Čeprav ste prej večino svojega časa porabili za prenašanje, ko tega drugi niso mogli, je čas, da delite težo. Ni vaša naloga, da počistite partnerjev nered. Ta tedenski horoskop vas mnogi presenetijo in razveselijo izjemna dejanja služenja. Kdo bi vedel, da je tako dober občutek, ko te obožujejo?

 • Citat tedenskega horoskopa: Vse je v malenkostih.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Vaše želje in ustvarjalnost se odpirajo na načine, kot se še niso nikoli prej, tehtnice. Učite se, da je v redu, če si želite, kar si pač želite, in da je še bolje, če si želite nekaj, česar si še nikoli niste. V tem tednu bodo trenutki, ko se boste znašli v krču obsedenosti. Razmislite, ali je to motnja ali prava generativna iskrica.

 • Citat tedenskega horoskopa: Želja ali motnja?

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ta teden hrepenite po introspekciji in če si ne boste dovolili upočasniti tempa in si vzeli nekaj časa zase, se lahko vaši drugi načrti hitro prekrižajo. Vi in vaši najbližji ljudje trenutno doživljate velike spremembe. Ni lahko spremeniti svojega življenja. Včasih morate malo zadremati in voditi dnevnik, namesto da bi nadaljevali s hojo naprej. Uživajte v tišini.

 • Citat tedenskega horoskopa: Tišina.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ta mesec so v zraku močne spremembe, a za vas bodo udarile na bolj vsakdanji način. Kdo bi vedel, da bo obisk telovadnice pred službo in ne zvečer tako pomemben? Ali da bo dajanje prednosti tedenskim telefonskim klicem z medkrajevnim prijateljem povečalo vašo produktivnost? Veliki premiki se zgodijo, ko se vsak dan zavežemo majhnim spremembam.

 • Citat tedenskega horoskopa: Skrbite zase.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Nekateri ljudje so zadovoljni s tem, da svojega ljubimca pogostijo s preprostim domačim obrokom, vi pa želite letos investirati za valentinovo. V zadnjih nekaj tednih ste doživeli hitro rast svojih virov in ta teden je vaša obsedenost delitev bogastva. Preden pa kliknete kupi, premislite, ali gre za rastoči podvig ali samo mečete denar čez okno.

 • Citat tedenskega horoskopa: Blaginja.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Ne glede na to, ali ste partner ali ne, ste trenutno vi tisti, ki skrbite za srečo. Ne pozabite: ljubezen se začne z ljubeznijo do sebe. Ne potrebujete nikogar drugega, da bi vam namenil vso pozornost, po kateri hrepenite! Ker se Venera sreča s Plutonom v vašem znamenju 17. februarja, si želite tudi popolne preobrazbe stila ali pričeske. Vrzite se v svojo naslednjo evolucijo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Razvijte se.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Ker se planeti ta mesec zbirajo v vaši 12. hiši samorazveljavitve, se začenjate spraševati, ali sploh imate telo. Kaj je prvi korak, da se izvlečete iz te praznine? Vzemite mazilo in ne bodite sramežljivi ter svoje ljubimce prosite za masažo celega telesa. Počasi napredujte in ne pozabite, da nikoli ni preveč pozornosti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Poglobite se v odnose.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com