Tedenski horoskop za vse znake od 18. do 24. marca

16. mar. 2024, ob 14.57
Posodobljeno pred 2 mesecema
32
330 SEK

Pripravite se na akcijski tedenski horoskop. Začne se s tem, da sonce konča svoj čas v občutljivem vodnem znamenju rib, se združi z iluzornim Neptunom in nas vse zavije v domišljijo. Nato se Merkur v Ovnu združi s severnim vozlom, ravno ko vstopi v svojo retrogradno senco 18. marca. Pazite na ljudi, ki so preobremenjeni z lastnimi zalogami in obljubljajo, ki jih ne morejo izpolniti. Ne glede na konflikte, pomisleke ali velike občutke, ki prihajajo, se bodo vrnili tudi pozneje spomladi, zato poskrbite, da si delate zapiske.

Spomladansko enakonočje je 19. marca. Dobrodošli v sezoni Ovnov in astrološkem novem letu! Ta je odličen za ponovno osredotočanje in začetek. Nato se 21. marca Venera pridruži Saturnu – dan, ki utrjuje naše najbolj sanjske romantične ali ustvarjalne vizije.

Viharni tedenski horoskop se konča z akcijskim planetom Marsom, ki se pridruži Veneri v Ribah 22. marca. Nekateri bi Marsu v Ribah rekli krotki, toda ta riba je lahko tudi piranha. Naslednjih nekaj tednov se bomo soočali s konfliktom z brezglavim sočutjem.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 18. do 24. marca?

Preberite tudi Mesečni horoskop za marec 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Dobrodošli v vaši sezoni, Ovni! Spomladansko enakonočje pride skupaj z vašim vsakoletnim mesec dolgim ​​izgovorom, da ste še bolj navdušeni kot običajno. Toda letos se nenavadno počutite zadržano. Ne hrepenite po veliki zabavi, temveč po begu v naravo. Morda razmišljate tudi o odnosih. Kako so izgubljene in najdene povezave vplivale na vas v zadnjem letu? Kakšni so cilji vašega odnosa, ko začnete nov obrat okoli sonca?

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

 • Citat tedenskega horoskopa: Najdite svoj jaz.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Medtem ko je skoraj vsak v vašem življenju izjemno napolnjen s pomladjo in astrološkim novim letom, se vi počutite izčrpane. Vaša prizadevanja, da združite skupnost, ne ostanejo neopažena, kljub temu pa se ne morete povsem otresti občutka, da vas spodkopavajo. Poskusite, da vam razkritje skritega sovražnika 18. marca ne pokvari celotnega tedna. Do 21. marca bo jasno, kdo so vaši pravi prijatelji.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Razdeljeni boste.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Znani ste kot mojster vseh poklicev, navajeni hitro menjati prestave in imeti roke zraven v vsem. Toda ta tedenski horoskop in nekaj naslednjih boste zelo osredotočeni na nekaj posebnih ciljev. Kdo bi vedel, da lahko naredite toliko, ko ste blokirali vse druge neumnosti? To je tudi odličen teden, da se zberete s prijatelji, gostite knjižni klub ali končno organizirate veselo uro za svoje sodelavce.

 • Citat tedenskega horoskopa: Privoščite si malo zabave.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Čas je, da se predstavite! Sezona Ovna je vaš najvidnejši čas v letu in od 19. marca niste le v središču pozornosti, temveč razmišljate tudi o večji potezi ali zamenjavi v svoji karieri. Morda greste v popolnoma novo smer ali pa ste končno prejeli priznanje za nekaj, kar ste si vedno želeli početi. Zaupajte v svojo moč, da vodite in navdihujete.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uspeh!
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Ta tedenski horoskop vam pravi, da bodite previdni pri vsem, kar se zdi prelepo, da bi bilo res. Levi, še posebej na začetku, ko se sonce sreča z iluzornim Neptunom. Seveda je to lahko vaša sreča, toda ko se megla razkadi, boste imeli morda več težav kot rešitev. Vsi, ki trdijo, da so mentorji ali vodniki, vam dejansko ne želijo pomagati. Nekateri od njih samo želijo vzeti vaš denar in pobegniti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite razsodni.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Vedno nekaj načrtujete in v tem tednu so na vrsti ideje za poslovne podvige in sodelovanja. Zaradi vznemirljivih pogovorov okoli 18. marca boste morda pripravljeni vse ostalo odložiti, a če boste prehitro pritisnili, boste pregoreli. Sezona Ovna se začne 19. marca in vas pozdravlja v času leta, ko se najbolj zavedate svojih in tujih meja. Ne raztezajte se na tanko.

 • Citat tedenskega horoskopa: Naj vas strast ne premami.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Zaradi množice prošenj prijatelja ali sodelavca na začetku tedna se počutite, kot da je vaša glava pod vodo. To je zaključek tednov nenehnih opravkov in nehvaležnega dela. Ko se sezona Ovna začne 19. marca, se vaš fokus preusmeri na najpomembnejše odnose v vašem življenju in na to, kako lahko bolje zaprosite za pomoč in delate kot ekipa.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Dvignite se.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Sezona Ovnov je za vas vedno eden najbolj obremenjujočih obdobij v letu, ta pa je še posebej naporen. Ne samo, da imate tono reči na krožniku, dobivate tudi ponudbe za delo ali dejavnosti, ki bi lahko močno pretresle vaš urnik. Vaš vladajoči planet Mars se 22. marca premakne v Ribe in vas opomni, da prihranite nekaj časa za zmenke, ustvarjalnost in zabavo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite konstantni.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Sezona Ovna je za vas najbolj ustvarjalen in romantičen letni čas. Toda to leto ni kot vsa druga, saj boste kmalu doživeli pretrese v svojem družabnem življenju. Bodite pozorni na priložnosti, da greste na zmenke, se povežete s sodelavci in se bolj vključite v svojo skupnost. Ta tedenski horoskop prinaša tudi nekaj težkih pogovorov s sostanovalcem, partnerjem ali družinskim članom. Poglobite se in bodite iskreni.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite iskreni.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Začetek pomladi se vam vedno zdi kot ponastavitev. Medtem ko so vsi drugi navdušeni nad več veselimi urami na prostem in vikend izleti, ste vi najsrečnejši, ko čas preživljate doma. 21. marec je ugoden dan, da nekaj svojih najboljših prijateljev obiščete na večerji in v kinu. Naj bo preprosto.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uživajte!

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Sezona Ovnov je za vas vedno nabito polna in letos ste bolj kot kdaj koli prej zaposleni s presenečenji, ki prihajajo z leve in desne. 21. marec je odličen dan, da se razvajate, preden stvari postanejo super razburkane. Povabite najboljšega prijatelja v svojo najljubšo restavracijo in ne odlašajte od naročila vseh svojih najljubših stvari na meniju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vrzite se v uživanje.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Če ste razmišljali o veliki spremembi svojega videza, je 21. marec odličen dan, da se posvetite novi pričeski ali lepotni rutini. Morda boste imeli celo srečo in boste to storitev dobili s popustom! Ko sonce vstopi v Ovna in vaš denarni sektor 19. marca, se vaš fokus preusmeri na dober videz in nakupovanje visoke kakovosti z nizkim proračunom.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sklenite kupčijo.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

32
330 SEK