Tedenski horoskop za vse znake od 25. do 31. marca

23. mar. 2024, ob 16.00
Posodobljeno pred 24 dnevi
98
290 SEK

Tedenski horoskop z mrkom je tukaj! Lunin mrk – super močna polna luna – v Tehtnici se že prvega dne v tednu in povzroči nelagodno meglico čez cel teden. Med sezono mrkov je edina stalnica sprememba in naslednjih nekaj tednov je vse v znamenju opuščanja izčrpanih odnosov, da bi zavzeli več osebnega prostora. Venera se poveže z Jupitrom in Uranom, kar prinaša sočutje in ustvarjalnost v te negotove čase.

Tedenski horoskop pa prinaša tudi materinski dan, tako da ne glede na napovedi, ne pozabite na svojo mati.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 25. do 31. marca?

Preberite tudi Mesečni horoskop za marec 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca poudarja začetke in konce v odnosih, ki so korenito spremenili vaše življenje v zadnjih šestih mesecih. Pomislite nazaj na Sončev mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023: katere obveznosti so se takrat šele začele in kako so vas spremenile od takrat? Koga ste zdaj pripravljeni spustiti v svoj svet?

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite na obeh straneh.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca poudarja velike spremembe v vašem življenjskem slogu, zdravju in vsakodnevnem delu. Kje ste bili ob sončnem mrku v tehtnici 14. oktobra 2023? Začenjate novo službo? Preizkušate nov fitnes režim? Iščete diagnozo za zdravstveno težavo? Ta teden se bolj zavežete temu, kar se je takrat začelo, ali pa se odločite oditi.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa:  Spoštujte se.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca osvetljuje drastične vzpone in padce, ki ste jih doživeli v svojem romantičnem, ustvarjalnem ali otroškem življenju v zadnjih šestih mesecih. Ne glede na to, ali končujete dolgotrajno situacijo ali ponovno odkrivate otroški hobi, ne pozabite ostati radovedni, ko sprejmete to veliko spremembo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Rodite ustvarjalnost.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Zadnji tedenski horoskop marca prinaša lunin mrk v Tehtnici in materinski dan v istem dnevu. To v ospredje postavi vse glavne začetke in konce, ki so se zgodili doma in z vašo družino v zadnjih šestih mesecih. Ne glede na to, ali obiskujete svojo sestro in novo nečakinjo, se selite v stanovanje ali poskušate najti novega sostanovalca, vaša domača dinamika od tega trenutka naprej ne bo enaka. Čeprav se z drugimi dogaja marsikaj, si vzemite čas tudi zase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite v svojem kotičku.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca poudarja vse drastične spremembe, ki ste jih naredili v svojem urniku in rutini v zadnjih šestih mesecih. Pomislite na sončni mrk v tehtnici 14. oktobra 2023, kako ste takrat preživeli čas? Kaj so zdaj vaše prioritete? Morda je čas, da opustite vse dejavnosti, zaradi katerih se počutite kot prazna skodelica. Ne pozabite pa na materinski dan.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite svobodni.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Tedenski horoskop prinaša lunin mrk v Tehtnici 25. marca, ki poudarja vsa nihanja, ki ste jih doživeli s svojim dohodkom, viri in premoženjem v zadnjih šestih mesecih. Ne glede na to, ali iščete prostor, da bi se vaš partner lahko preselil k vam, želite zamenjati položaj za polni delovni čas v samostojnega podjetnika, je cilj utrditi in obdržati le tisto, kar resnično potrebujete.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zavzemite svoj prostor.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Lunin mrk 25. marca je v vašem znamenju in nakazuje velik premik, ko gre za vašo podobo, zdravje in osebni slog. Pomislite na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023, katere odnose in zaveze ste takrat opustili, da bi lahko bolje izkoristili svojo individualnost? Ta teden se ta proces nadaljuje. Je naporno, a vredno.

 • Citat tedenskega horoskopa: Sprostite se.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ta teden je počitek vaš najboljši prijatelj, saj lunin mrk v tehtnici 25. marca poudarja vse načine, kako ste dosegli vrhunec izgorelosti v zadnjih šestih mesecih. Če ste se upirali sprejetju ukrepov za izboljšanje duševnega ali fizičnega zdravja, vas bo ta mrk morda spodbudil, da začnete s tem postopkom. Pomislite na sončni mrk v tehtnici 14. oktobra 2023, ali so se vaše meje od takrat izboljšale ali poslabšale?

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Kje so vaše meje?

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Lunini mrki so izjemno močne polne lune in ta tedenski horoskop prinaša lunin mrk v Tehtnici. Na materinski dan bo lunin mrk osvetlil glavne začetke in konce, ki ste jih doživeli s prijatelji, skupnostjo in podporo v zadnjih šestih mesecih. Pomislite na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023: kako se je od takrat povečalo vaše občinstvo? Kako ste očistili prostor za uresničevanje svojih resničnih ciljev in sanj?

 • Citat tedenskega horoskopa: Delite uspeh.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca osvetli vse načine, kako ste izboljšali svojo javno podobo in postali bolj natančni glede svojih kariernih ciljev v zadnjih šestih mesecih. Ko pomislite na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023, ali lahko vidite, koliko rasti ste doživeli od takrat? Nadaljujte z izbirami. Včasih je manj res več.

 • Citat tedenskega horoskopa: Optimizirajte si življenje.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca poudarja glavne začetke in konce, ki ste jih doživeli na potovanjih, izobraževanju in mentorstvu v zadnjih šestih mesecih. Od sončnega mrka v Tehtnici 14. oktobra 2023 ste postali specialist. Ali ste pripravljeni oddati svoje raziskave?

 • Citat tedenskega horoskopa: Odločitve so tukaj.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Lunin mrk v Tehtnici 25. marca poudarja vse načine, na katere ste morali uveljaviti boljše meje v zadnjih šestih mesecih. Katere meje so se prekrižale ob sončnem mrku v Tehtnici 14. oktobra 2023? Koga in kaj ste od takrat morali izpustiti? Ta mrk vam prinese pogum, da zahtevate več zase, čeprav ste v tem trenutku izčrpani in pripravljeni na počitek.

 • Citat tedenskega horoskopa: Opustite skrbi.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

98
290 SEK