
To je Aleksandra, ki naj bi do smrti zabodla mamico štirih otrok! Sedaj je zbrisala vse sledi
Slovenske novice poročajo, da je mami štirih otrok s kuhinjskim nožem sodila Aleksandra Š. V kuhinji v Biotermah Mala Nedelja je bila sodelavka moža umorjene. Osumljenka zahrbtnega umora je imela na Facebook objavljenih več fotografij s svoje poroke, večkrat se je pojavila tudi s svojim psom pasme rotweiller. V vmesnem času je iz socialnega omrežja Facebook izginil njen profil s fotografijami.
Spomnimo, Sabino A. (33), ki so jo v petek našli mrtvo v bližini Kidričevega, sta po ugotovitvah kriminalistov umorila njen mož Tomaž A. (37) in njegova prijateljica (33). Kot je povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, sta osumljena umora mož 33-letne žrtve in njegova sodelavka. Dan po umoru je mož ženo prijavil kot pogrešano. Policija zaradi spoštovanja načel varstva osebnih podatkov o identiteti osebe ne moremo posredovati dodatnih informacij o osumljenki.
Umor, ki je pretresel Slovenijo
»Dogovorila sta se, da bo osumljeni svojo ženo 22. marca pripeljal na predhodno dogovorjen kraj v bližini Kidričevega, kar je moški tudi storil. Na tem mestu je tedaj že čakala osumljenka. Ob izstopu iz vozila je 33-letnica iz okolice Lenarta pristopila do žene osumljenega ter jo z ostrim predmetom večkrat zabodla. Takoj zatem je truplo odvlekla do mesta, kjer jo je zakopala. Skupaj z osumljenim sta se nato iz kraja dejanja odpeljala. Naslednji dan po izvršenem kaznivem dejanju pa je osumljeni na policijski postaji prijavil njeno pogrešanje,« so včeraj povedali kriminalisti.
Odkrili smo, kje so cene za isto zobozdravstveno storitev za skoraj 3-krat nižje! Preverite tukajAli ste kdaj pomislili, kako daleč ste pripravljeni iti – dobesedno in finančno – za popoln nasmeh? Cene zobozdravstvenih storitev lahko nihajo od povsem sprejemljivih do vrtoglavo visokih. Kaj
Še to, preden je Tomaž A. postal osrednja figura te grozljive zgodbe, je bil znan kot predan kuhar, ki je svojo pot začel v najstniških letih. Po končanem izobraževanju na mariborski gostinski šoli je pri 17 letih stopil v svet profesionalne kuhinje kot praktikant v gostilni Ambiente v Zabovcih. Sledila je redna zaposlitev v Termah Ptuj, kjer je nadaljeval z razvijanjem svoje kuharske kariere. Ta del njegove preteklosti kaže na njegovo dolgoletno strast do kulinarike in gostinstva.
Za omenjeno dejanje je predpisana kazen najmanj 15 let zapora.
N. D.; Foto: Facebook