• C Novo mesto
  • 06:40
  • Ned, 03.03.2024

Tudi uradno je konec: Kim Kardashian ga je izbrisala s svojega Instagram profila

Sage zakoncev Kardashian – West je uradno konec. Kim Kardashian je s svojega Instagram profila izbrisala priimek West in se sedaj na priljubljenem socialnem omrežju predstavlja še zgolj s svojim priimkom. Gre za dejanje, ki dokazuje, da si je zvezdnica in podjetnica izjemno želela, da se uradno vrne k samskemu stanu.

Ločitev, ki je dolgo odmevala, je vendarle postala dejstvo. Kim Kardashian in njen zdaj že bivši mož Kanye West sta uradno ločena. Čeprav priljubljena zvezdnica še zmeraj ni podala nobene uradne izjave na to temo, pa so oboževalci opazili, da je z njenega Instagram profila izginil priimek West. S to gesto je vendarle potrdila, da je spet samska in tudi legalno ločena.

Že pred več kot enim letom je Kim vložila ločitvene papirje in tudi uradno začela svojo pot proti samskemu stanu. Čeprav si zakonca že od takrat dalje nista sledila na družbenih omrežjih, se je pripadnica klana Kardashian še zmeraj prestavljala kot Kim Kardashian West, saj takrat ni izbrisala moževega priimka s svojih socialnih omrežij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Čeprav se že dolgo šušlja, da je zvezdnica hitro našla tolažbo v objemu Peta Davidsona, je šele zdaj izbrisala priimek svojega bivšega moža, zato se tudi domneva, da sta ločenca dokončno prekinila s svojim razmerjem. Kljub temu so oboževalci slavne družine še zmeraj verjeli, da se bosta Kim in Kanye vendarle pobotala, že zaradi svojih štirih otrok, ki so se jima rodili v zakonu, a zdaj je dokončno jasno, da se to ne bo zgodilo.

Kim je s skupno fotografijo pred kratkim praktično potrdila, da je spet srečno zaljubljena, a ima očitno še zmeraj veliko preglavic z dejanji svojega bivšega moža. Kanye jima namreč ne da miru in ju stalno preganja, nedavno je celo objavil videoposnetek, v katerem novega partnerja svoje bivše žene virtualno živega zakopa. Tudi domnevna nova zveza Kanye-a s Chaney Jones očitno ni dovolj, da bi pozabil na svojo bivšo ženo.

Ena izmed najbolj priljubljenih sester iz klana Kardashian očitno ne glede na preglavice uživa v svoji novi zvezi in je srečno zaljubljena. Da bomo videli, v kakšne drame se lahko zaplete po ločitvi, pa moramo še malo počakati. Nenazadnje so sestre Kardashian znane po tem, da je drama pravzaprav njihov življenjski slog.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram