• C Novo mesto
  • 23:56
  • Ned, 14.04.2024

Umrl legendarni vremenar, novinar, Duša od človeka, naš Robi Erjavec

Vzrok smrti ni znan, mrtvega so našli danes na njegovem domu

NOVO MESTO – V petek je nenadoma umrl radijec Sašo Hribar, danes nova tragedija, ki je šokirala…. Umrl je 52-letni Robi Erjavec, izjemen človek, novinar, vodja portala DolenjskaNews in vremenar na POP TV.

Vzrok smrti ni znan, mrtvega so našli danes na njegovem domu na Dolenjskem.

POP TV

“V 53-letu je nepričakovano umrl naš vremenar Robi Erjavec. Slabega vremena ni, je bil veder tudi v najhujšem snegu. Bil je razgledan, duhovit, ljubitelj vremena in narave. Spominjali se ga bomo kot vedno prijaznega in nasmejanega sodelavca, številni gledalci pa kot človeka, ki je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena,” so zapisali ob njegovi smrti na 24ur.com.

Radio Krka

Kot dodajo na POP TV-ju je 25 let vodil vreme, bil pa je tudi voditelj oddaj  ‘1, 2, 3, kdo dobi’ in Sanjska ženska. Robi je bil vrsto let tudi zaščitni znak Radia Krka, kjer so številni rasli gor in se zbujali v jutra, ko je pravi pokojni Robi vodil jutranji program.

»Robi, pogrešali te bomo. Hvala ti za vse. Izjemen, srčen, duhovit. Veliko srce,« še dodajo na POP TV-ju.

Na tem mestu iskreno sožalje družini, prijateljem in svojcem. Robi, hvala za vse, kralj in pol si bil! Piši, ustvarjaj, dalje, tam gor… Pa za vreme poskrbi….

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

qlandiakrsko