Prijeti dve osebi, priznali sta umor male Danke (2)! Kriva delavca Vodovoda, trupelce odvrgla na deponiji

04. apr. 2024, ob 10.29
36
90 SEK

Policija je aretirala dve osebi, ki sta zagrešila umor male Danke. Zločin sta priznala, je sporočil srbski predsednik Aleksandar Vučić. »Imamo slabo novico glede otroka, policija je aretirala dva človeka, ki sta umorila malo Danko, priznala sta … In zdaj ju vodijo na kraj umora … S kakšnimi pošastmi imamo opravka,« je sporočil Srbski predsednik Aleksandar Vučić na izredni seji vlade grozljiva novica, poročajo srbski mediji. Napovedal je tudi, da bo notranji minister več podrobnosti predstavil kasneje.

Primer Danke Ilić-senca trgovine z ljudmi, otroci so vredni 120.000€?

Dunajska policija objavila nove slike: Sorodniki povedali, da je na posnetku Danka (2), iščemo ti dve ženski!

Na dan prihajajo detajli, kako je umrla deklica

Kot so potrdili za ATV, so kriminalisti iz Bora prijeli delavca Javnega komunalnega podjetja Vodovod Bor S. J. (50) iz vasi Luka in D. D. (50) iz vasi Zlot. »S.J. je osumljen, da je v Ulici Radomira Putnika s službenim vozilom fiat panda zbila peško, dveletno  deklico, ki je umrla. Skupaj s kolegom D.D. truplo dekleta sta spravila v prtljažnik vozila, nato pa sta se odpeljala na divje odlagališče na Starobanjskem putu pri Boru, kjer sta truplo odvrgla ob desni strani ceste,« pravi vir blizu preiskave, poroča Srbski mediji.

S.J. je obtožen storitve hudega kaznivega dejanja, D.D. za pomoč po storjenem kaznivem dejanju. Oba sta bila po prijetju pridržana do 48 ur. Preiskava kriminalistične policije PU Bor kaže, da se je vse skupaj zgodilo 26. marca okoli 13.52, torej le sedem minut po tem, ko je deklica po prijavi matere izginila. »S.J. je obtožen, da hitrosti vozila ni prilagodil stanju in razmeram na cesti, zaradi česar je deklico zadel s prednjim desnim delom vozila in jo usmrtil,« še poroča vir iz preiskave, piše Informer .

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Spomnimo, Danka Ilić je izginila 26. marca okoli 13.45 na Banjskem polju pri Boru. Ko je izginila, je bila z mamo in bratom in od takrat se je za njo izgubila vsaka sled. Zaradi njenega izginotja so v Srbiji prvič aktivirali sistem Najdi me.

N. D.; Foto: Facebook

36
90 SEK