• C Novo mesto
  • 20:24
  • Sre, 12.06.2024

Durex išče moške, ki bi preizkusili njihove nove kondome, ponuja jim denarno nagrado

Podjetje za kondome Durex je objavilo oglas, v katerem vabi 50 ljudi, da preizkusijo njihovo novo ponudbo kondomov. Novi izdelek opisujejo kot njihov ‘najtanjši kondom doslej’, poroča Mashable. Navajajo, da bo vsak, ki bo poskusil gole kondome in o njih napisal oceno, prejel nagrado v višini 100 funtov (približno 116 evrov, op.p.). Durex pravi, da so prepričani, da njihovi novi kondomi ‘ne bodo zmanjšali spolnega zadovoljstva’, pri čemer se sklicujejo na raziskave, ki so pokazale, da se številni moški izogibajo zaščiti.

»Iščemo moške iz vsega Združenega kraljestva, ki bi dali pošteno oceno svojih spolnih izkušenj po uporabi golih kondomov,« je povedala menedžerka Nikki Hayward. Dodala je, da so na novih kondomih delali leta in da so narejeni ‘za povečanje užitka v seksu, ne za zmanjšanje’. Prijave trajajo, tako pravijo, do 23. septembra. Mimogrede, podjetje Durex je izdalo nove kondome kmalu po tem, ko so objavili, da samo 62 odstotkov spolno aktivnih moških uporablja zaščito.

Novejša zgodovina kondomov se odvija zadnjih dvajset let. V novem tisočletju so se pojavili kondomi iz poliizoprena, ki so primerni za uporabnike, ki so občutljivi ali alergični na lateks. Po desetletju razvijanja kolekcije je nove izdelke leta 2008 lansiralo podjetje Skyn.  Od takrat podjetja izdajajo različne kolekcije, najsi kondome z izbočenim reliefom za boljšo stimulacijo najsi barvne kondome z okusi. Osnovni namen kondomov pa ostaja enak: uporabljamo jih za zaščito pred nezaželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. Da je uporaba smiselna, pa moramo v prvi vrsti poslušati svoje telo in upoštevati navodila za uporabo.

N. D.; Foto: Shuttersotck

Durex išče moške, ki bi preizkusili njihove nove kondome, ponuja jim denarno nagrado
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.