• C Novo mesto
  • 18:50
  • Sre, 12.06.2024

Erotične igračke v letu 2023 – kaj kupiti?

Ljudje se vedno bolj zavedajo vpliva spolnosti na medsebojne odnose s partnerjem, zato že dolgo to ni več tabu tema. In čeprav obstaja veliko načinov za popestritev spolnosti, je uporaba erotičnih igračk v zadnjih letih v velikem porastu. In kaj bo še posebej IN v letu 2023?

Svet erotičnih igračk je zelo obsežen in raznolik. Izbira najbolj primerne erotične igračke je tako vse prej kot enostavna, saj zahteva kar nekaj raziskovanja in posledično tudi časa.

Ne glede na to, ali iščete erotične igračke za zadovoljevanje lastnih spolnih užitkov ali pa v paru, smo za vas pripravili nekaj idej, kaj bo v letu 2023 še posebej IN.

Vibratorji ostajajo v prednosti

Vibratorji so z razlogom najbolj priljubljena erotična igračka za ženske, saj so namenjeni stimuliranju najbolj občutljivih točk. Obstaja veliko različnih vrst vibratorjev, ki so zasnovani tako, da lahko na najboljši način zadovoljijo vsako posamezno točko.

Če ste med tistimi, ki se s klasičnimi vibratorji že zelo dobro sporazumeva, vam priporočamo, da naredite korak naprej in v letu 2023 preizkusite tudi druge vrste vibratorjev.

Rabbit vibratorji

Rabbit vibratorji ali vibracijski zajčki so vedno bolj priljubljena erotična igračka. Zasnovani so v obliki penisa z dodatkom stimulatorja za klitoris, ki je v obliki zajčjih ušes. Zaradi svoje oblike nudijo tako notranjo stimulacijo kot tudi stimulacijo klitorisa, kar dodatno izboljša spolno izkušnjo.

Odvisno od modela, imajo rabbit vibratorji običajno različne vzorce vibriranja, ki vam nudijo različno intenzivnost vibriranja.

erotika

Popestrite si vaše erotično življenje.

Pametni vibratorji

Če želite narediti še en korak naprej v svoji spolnosti, potem v sex shop poiščite enega od modelov pametnih vibratorjev. Kot že ime pove, so namenjeni uporabi s pomočjo pametnih telefonov, zato se lahko popolnoma prepustite novim spolnim užitkom.

Tovrstne vibratorje lahko kontrolirate tudi na daljavo, zato so še posebej priljubljeni med pari, ki si želijo spolnosti tudi na daljavo.

Zračni (air) stimulatorji

V letu 2023 nikakor ne smete spregledati tudi klitoralnega stimulatorja, ki deluje na osnovi tlačnih valov, brez neposrednega dotika.

Gre za majhne in elegantne vibratorje, ki so izdelani iz medicinskega silikona, zaradi svoje oblike pa je idealen tudi, ko greste na potovanje.

erotika

Stimulator, ki postane del tvoje osebne prtljage.

Kot že ime pove, vam tovrstni stimulatorji nudijo različne stopnje in programe vibriranja, pri čemer lahko kombinirate tresljaje ali zračne valove, kar vas bo vedno znova popeljalo v nebesa.

Analne kroglice

Poleg tega, da pari radi preizkušajo nove sex položaje, uporabljajo erotične pripomočke, tudi analni sex ni več tabu tema, saj ga prakticira čedalje več parov. Če se ga lotimo pravilno in v pogovoru s svojim partnerjem, lahko analni sex dvigne spolnost na popolnoma nov nivo.

Če je v vašem spolnem življenju v letu 2023 eden od naslednjih korakov tudi analni sex, potem so analne kroglice odlična erotična igračka. Namenjene so vsem začetnikom pri raziskovanju analnega sexa kot tudi vsem naprednim uporabnikom.

Analne kroglice so izdelane iz koži prijaznega silikona. Običajno so kroglice nameščene na držalu, na katerem si sledijo od najmanjše do največje velikosti. Zato so primerne tako začetnikom kot tudi že izkušenim mojstrom analnih igric.

Dilatorji

Za vse moške, ki si želijo povečati orgazem ter občutljivost penisa, so odlična erotična igračka dilatorji.

Običajno gre za dolgo palico, ki je izdelana iz nerjavečega jekla ali silikona in je zasnovana tako, da se jo vstavi v sečnico. Ker je glava penisa izjemno občutljiva na dotik, je tudi sečnica polna zelo odzivnih živčnih končičev, kar sproži neverjetne dražljaje, občutek orgazma pa je toliko večji.

Uporaba dilatorjev je pogosta BDSM spolna praksa. Večina jih je v obliki kovinskih palic, vendar obstaja veliko razlik med posameznimi vrstami. Na voljo so vam tudi takšni, ki so namenjeni začetnikom in takšni, ki so namenjeni že bolj izkušenim uporabnikom.

Masturbatorji

Če bi morali poiskati eno od najbolj priljubljenih erotičnih igračk za moške, bi to zagotovo bili masturbatorji. Podobno kot vibratorji, so izjemno praktični, enostavni za uporabo, užitki ob masturbaciji pa izjemni. In podobno, kot je na voljo veliko vibratorjev, je tudi ponudba masturbatorjev ogromna.

erotika

Najbolj prodajen pripomoček za moške.

Odločite se lahko za enega od Fleshlight masturbatorjev, ki so med najbolj prodajanimi erotičnimi pripomočki za moške na tržišču. Njihova oblika je običajno odlitek vagine nekaterih najbolj priljubljenih zvezdnic filmov za odrsale, izdelani pa so iz mehkega silikona, zaradi česar so občutki toliko bolj realistični.

Vedno bolj priljubljeni pa so tudi avtomatski masturbatorji, ki s funkcijo vibriranja, sesanja in stokanja zagotavljajo intenziven orgazem. Gre za inovativne erotične igračke, ki bodo v letu 2023 zagotovo med najbolj priljubljenimi.

V seksu je potrebno uživati in če menite, da se je v vašo spalnico prikradlo dolgočasje, potem je skrajni čas, da preizkusite eno od erotičnih igračk. Ponudba erotičnih trgovinah je zelo raznolika, zato smo prepričani, da boste s pomočjo naših nasvetov izbrali pravo.