• C Novo mesto
  • 04:58
  • Sob, 23.09.2023

Hrvati ogorčeni nad pijanim Slovencem! Takšne turiste je treba prepovedati

V četrtek okrog devete in tridesete je na edini cesti, ki vodi iz Opatije proti Voloskemu, črn terenec audi slovenske registracije GO MS 450 blokiral vhod in izhod iz gastronomskega središča Opatijske riviere. Vidno pijan voznik, moški srednjih let z rahlo bradico, je omahoval po cesti in odklonil alkotest, piše hrvaški lokalni portal plavakamenica.hr.

Njegov Audi je bil namreč parkiran na pločniku ob cestišču in je oviral najmanjši možni prehod na cesto Voloski proti Opatiji. »Zadel je naš avto, čisto pijan je, umaknite se, da se ne zaleti še v vas,«je za omenjeni portal povedalo dekle, ki je zaradi prometne nesreče poklicala policijo. Policija je prišla zelo hitro, policistka pa je obšla kolono avtomobilov, ki so obstali in voznike prosila za potrpežljivost.

»Na izhodu in vhodu v Volosko so bile tako dolge kolone avtomobilov, katerih vozniki na srečo niso bili preveč nervozni. Policisti so poskušali opraviti preiskavo, a pijani in nesramni slovenski voznik ni ravno sodeloval, ampak je mrzlično klical po telefonu. In tako je alkoholiziran je postal eden najhujših turistov, kar smo jih videli to sezono. Upamo, da bo gospod z registracijo z Gorice vsaj eno noč preživel v zaporu in da ga v Opatiji ne bomo več videli. Takih tipov res nihče ne potrebuje,« so jasni na omenjenem portalu.

N. D.; Foto: Shutterstock