• C Novo mesto
  • 18:19
  • Tor, 29.11.2022

Karin s Kmetije ga ni dala v usta, zna pa z jajci

Aneta se je tako vrnila v gozd, Peter pa je ubranil naziv prvega dvobojevalca.

LJUBLJANA – Za nami je prvi dvoboj v novi sezoni Kmetije.

Prva dvobojevalca, Damijan in Peter, morala spakirati in se pripraviti na dvoboj. Nekako pa jima je bilo povedano, da bo treba za obstanek na Kmetiji znati z jajci. Damijan se je udaril s Karin, Peter je hotel z Aneto.

Začela sta Damijan in Karin. Naloga je bila preprosta, no ja, ali pa tudi ne. Morala sta mimo ovir tri jajca samo s pomočjo glave prinesti v košaro. Nista pa jih smela dati v usta.

Karin je začela dobro, bila suverena, takoj ji je uspelo pospraviti prvo jajce, med dvobojem je celo svetovala nasprotniku, navijala, ga vzpodbujala. Damijan je to podporo krvavo rabil, saj mu ni in ni šlo… Karin je tako zmagala in si priborila mesto na posestvu.

Damijan je postal izzivalec in si bo moral mesto na posestvu še priboriti. Pa Karin? Ker je premagala Damijana, je zdaj zavzela njegovo pozicijo in se s pozicije izzivalke preselila v pozicijo dvobojevalke.

Manj znanja in sreče je imela Anteta, s Petrom sta bila precej izenačena, a na koncu je zadnje jajce kot prvi na cilj prinesel prav Peter.

Aneta se je tako vrnila v gozd, Peter pa je ubranil naziv prvega dvobojevalca.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: POP TV

novo leto