• C Novo mesto
  • 01:56
  • Pet, 31.03.2023

Ljubljančanka (18) prodaja svojo nedolžnost na spletu, poglejte, s kakšno fotografijo vabi moške

Na spletu se je pojavila nenavadna ponudba, vsaj za slovenske razmere. 18-letnica iz Ljubljane prodaja namreč svojo nedolžnost. Po poročanju Slovenskih novic je dekle samsko, biseksualno usmerjeno in išče enkratno avanturo. »Mlada miška čakam pravega, ki prvič mojo luknjico obdelal bo in nedolžnost vzel mi bo … Če me dovolj nagradiš, me lahko prvi uloviš. Prvič se nikoli več ne ponovi, zato poskrbi, da nagrada dovolj visoka bo,« je zapisala ob nenavadni ponudbi. Fotografija na naslednji povezavi:

Glede prvega spolnega odnosa je veliko vprašanj in dvomov, poglejmo si nekaj dejstev:

Izguba nedolžnosti ne pomeni le vstavljanja ‘tega’ v ‘to’

Opredelitev izgube nedolžnosti oziroma nedolžnosti je zelo subjektivna. Nekateri veljajo za deviginizirane le, če je prišlo do penetracije, medtem ko mnogi menijo, da je izguba nedolžnosti kakršno koli spolno dejanje, kot je oralni seks ali stimulacija z rokami.

Ni nujno, da boli

Če prvič vključuje penetracijo, lahko pričakujete nekaj bolečine, to je normalno. če pa zelo boli, nehaj – verjetno nisi dovolj sproščen ali vlažna.

Predigra je obvezna

Bolj kot boste sproščeni in navlaženi, lažja in bolj neboleča bo penetracija, zato nikar ne preskočite predigre. Dlje kot traja, bolje je.

Bolj ko ste povezani s partnerjem, večja je vaša možnost za orgazem

Številne študije so potrdile, da je večja verjetnost, da boste orgazem doživeli s partnerjem, s katerim ste v razmerju, kot z naključnim partnerjem. To ne pomeni, da morate biti leta v zvezi, da lahko končate, ampak pomembno je, da se s partnerjem dobro počutite in da mu zaupate.

Da, lahko zanosite ob prvem spolnem odnosu

Nosečnost ni prizanešena niti devicam. Zanosite lahko vsakič, ko moški ejakulira v vas. Priporočamo, da pred prvim spolnim odnosom dobro razmislite o kontracepciji.

Vedno uporabljaj kondom

Če ne zaradi zaščite pred nosečnostjo, pa zaradi zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi. Ljudje lažejo. Morda se sliši ostro, vendar je res. Če vam je partner povedal, da je nedolžen, to morda ni res. Navsezadnje se spolno prenosljive bolezni ne prenašajo samo s penetracijo …

Ni res, da boš za vedno ostal povezan z osebo, s katero spiš prvič

Seveda si boste vedno zapomnili prvič in osebo, s katero ste to počeli, a to ne pomeni, da bo ta oseba ‘za vedno ostala v vašem srcu’.

Ni ‘pravega časa’ za izgubo nedolžnosti

Kako, kdaj in s kom boste prvič spali, zadeva samo vas, nikogar drugega. Niste slaba oseba, če se odločite izgubiti nedolžnost, niti niste čistunec, če se odločite počakati. Najpomembneje je, da se o tem odločite iz pravih razlogov. Spimo z nekom, ker si tako želimo, ne zato, ker čutimo pritisk vrstnikov ali ker k temu poziva partner . Ljudje, ki izgubijo nedolžnost iz napačnih razlogov, to pozneje pogosto obžalujejo …

N. D.; Foto: Shutterstock