• C Novo mesto
  • 03:51
  • Sob, 23.09.2023

Marija je bila razglašena za evropsko prvakinjo v sek**, prejela je nagrado v višini 995.000 evrov

Hrvatica Marija Zadravec je bila razglašena za evropsko prvakinjo v seksu. »Še enkrat hvala vsem, ki ste me podpirali in dali dovolj glasov za zmago. Hvala tudi vsem medijem, ki so spremljali ta dogodek, in velika hvala Swedish Sex Federation za bogato nagrado. Hvala organizatorju Draganu Bratiću za zaupanje in možnost sodelovanja pri projektu ter hvala Žigi Sedevčiću in Dobri Družbi iz Slovenije, ki sta me priporočila za ta projekt,« je Marija zapisala na družbenih omrežjih. V domače Medžimurje se je vrnila s pokalom zmagovalke in denarno nagrado v višini 995.000 evrov, piše hrvaški lokalni portal eMeđimurje.

Spomnimo, da je Marija Hrvaško zastopala na dva meseca trajajočem evropskem seks tekmovanju. Sredi junija je bilo objavljeno, da so tekmovalke zapustile tekmovanje na Švedskem, potem ko naj jim organizator Dragan Bratić, doma iz Topuzovega Polja v Bosni in Hercegovini, ter Švedska seks zveza naj ne bi izplačala honorarjev. Tekmovalci so bili pozvani, naj seksajo vsaj 45 minut na dan, na oceno njihovih spolnih odnosov pa so vplivali vzdržljivost, tehnika in kreativnost. Na koncu so trdili, da so bili ogoljufani za več tisoč funtov.

Vendar pa je evropsko prvenstvo v seksu na koncu razglasilo zmagovalca. Čeprav je bila na prvenstvu le en dan, je Marija med tekmovanjem prejela največ glasov občinstva.

Tudi Slovenci smo imeli predstavnika

Dodajmo še, da je Slovenijo na prvem evropskem tekmovanju v seksu zastopal Mister Riddle, slovenski ustvarjalec pornografskih vsebin iz Maribora, znan po svoji maski, ki je nikdar ne sname. Mister Riddle je za spletni medij Metropolitan.si pred tekmovanjem priznal: »Malo je treme, ampak vstopam v prvenstvo pripravljen in z veliko mero samozavesti, namreč že dobro leto delam ter snemam kot ustvarjalec vsebine za odrasle

N. D.; Foto: Instagram