• C Novo mesto
  • 04:40
  • Tor, 21.03.2023

Mentaliska Vera o letu 2023: Ležali bomo v umetni komi. Pojavil se bo nov virus …

»To je leto preizkušnje. Nevidni sodnik, ki ga ljudje zaradi lastne sebičnosti ne opazijo, bo sodil.«

»Leto 2023 ne bo turbulentno, ampak nadpovprečno turbulentno. Nekaj ​​stvari iz prihodnosti se poklopi, da bomo žal morali prestati in zaužiti takšne skušnjave, na katere nismo pripravljeni in iz katerih lahko močno pademo in se nikoli več ne rešimo,« za spletno oddajo Briefing Jutarnjega Lista trdi kantavtorica, pisateljica in slikarka Vere Čudina, ki sicer zase pravi, da ni jasnovidka, ampak mentalistka, ki dela izključno z glavo po principu lastne duhovne inteligence.

»Vidim vse, kar se bo zgodilo v prihodnosti, a veliko stvari zamolčim zaradi ljudi. Vsak čas v zgodovini je težak, a v vsaki krizi je veliko priložnosti. Če se človek prepusti krizi, vse priložnosti padejo v vodo. Leta 2023 bomo spoznali, da moramo spoznati lastno bitje, ne pa toliko teči za eksistencialnimi ugodnostmi. Kdor to zamudi, mislim, da bo vzel zelo grenko pilulo. Naslednje leto bom imenovala leto, v katerem ležimo na intenzivni negi, v umetni komi. Podražitve se žal ne bodo znižale, ampak se bodo nadaljevale. To je leto preizkušnje. Nevidni sodnik, ki ga ljudje zaradi lastne sebičnosti ne opazijo, bo sodil. Podražitve bodo dosegle vrhunec. Lakota se bo prijela, vendar ne v smislu, da se plazimo po tleh ali jemo jagode z dreves. Številna velika svetovna podjetja bodo propadla. Tega uničenja ne bo mogoče ustaviti.«, pravi v svojem slogu.

Korona in 3. svetovna vojna …

»Korona ni za nami. Še vedno bo trajalo. Pojavil se bo v drugačni obliki. Prišel bo nov virus in nove bolezni, o katerih nimamo pojma,« še poudarja Čudinova in odgovarja tudi na vprašanje, ali bo po vojni leta 2022 letošnje leto v Evropi in svetu bolj mirno. »Zagotovo ne. Vojna se nadaljuje v letu 2023. Ne neha. Nekaj ​​premirja bo, a temu niti ne bom rekla premirje. Ne bi rekla, da se bodo v Evropi odprla nova krizna žarišča. Ne verjamem, da se bo tretja svetovna vojna začela letos. Odnosi med Ameriko in Rusijo bodo zelo napeti. Mislim, da bo zamenjan en zelo pomemben predsednik na svetu, vendar to ne bo bistveno spremenilo politične scene.«

Apokaliptične napovedi

Preverite še, kaj pravijo nekateri najbolj znani jasnovidci o letošnjem letu:

 

N. D.; Foto: youtube