• C Novo mesto
  • 17:55
  • Čet, 30.03.2023

Ne bo lahko! 3 astrološka znamenja, ki jih bo polna luna najbolj prizadela

Naslednja polna luna nas čaka 5. februarja in po napovedih astrologov prinaša obdobje zaupanja, ljubezni in srčnosti. Tako imenovani snežna luna bo v znamenju leva, imenujemo pa jo Snežna luna, ker takrat v večini zveznih držav ZDA sneži. V času te polne lune je idealno, da se posvetite stvarem, ki vas izpolnjujejo, jih imate radi ter v njih uživate. Polna luna v levu nas opominja, da je čas, da se vrnete k sebi in k preprostim stvarem, vendar bi se lahko vaši medčloveški odnosi zaostrili. Za 3 astrološke znake bo največ sreče prineslo obdobje snežne polne lune, nekateri pa se kljub temu soočajo z različnimi izzivi. Spodaj  predstavljamo 4 znake, za katere snežna polna luna ne bo lahka:

Oven

Ne glede na to, kako ste pogumni in pripravljeni stopiti iz svojega območja udobja, bi lahko v prihajajočem obdobju polne lune nekaj izzvalo vaš ego. Srečanje z vašo slavnostno peto hišo pristnosti, otrok, ustvarjalnosti in samoizražanja, teme, povezane z vašimi hobiji, strastnimi projekti in jezikom ljubezni bodo v ospredju. Medtem ko ste v stiku z uporniškim Uranom, pa bi lahko nove družbene okoliščine in okolje, v katerem se znajdete, privedlo do izjemno nepričakovanih občutkov in celo postavilo pod vprašaj vaše prijateljstvo z nekom. Ne zanemarjajte svoje intuicije, tudi če imate vsa dejstva.

Rak

Že vaša prisotnost sproži revolucijo, zato ne oklevajte z mreženjem in povezovanjem. Če osvetlite svojo drugo hišo udobja, financ in vrednostnih sistemov, ki išče stabilnost, lahko vidite, kako se vam nasmiha majhna finančna zmaga. Se sprašujete, zakaj ste med znaki zodiaka, ki jim ta polna luna ne bo lahka? Uran v konjunkciji s Soncem in Luno bi lahko ‘popestril’ stvari, še posebej, ko gre za vaše humanitarno delo in samo vaš občutek pripadnosti svetu. To se lahko zdi kot vlečenje vrvi med vašo besedo in vašimi zavezami glede na prihajajoče dogodke brez primere. Opustitev nadzora vam bo dobro služila.

Kozorog

Vrednostni sistemi in/ali dinamika med starši in otroki bi lahko bili pod februarsko polno luno pomembnejši, vendar morda ne na način, kot bi pričakovali. Na primer, Luna bo zažgala vašo intimno osmo hišo združitev, skupnih podjetij in skupnih virov. Vaše sodelovanje s sorojenci in/ali tistimi v vašem bližnjem okolju lahko nepričakovano ogrozi vašo željo po svobodi, vendar je nujno, da spoštujete svoje meje in stojite trdno na tleh s svojo resnico.

N. D.; Foto: Shutterstock