• C Novo mesto
  • 20:02
  • Pet, 22.09.2023

Odvetnica (35) ponuja okoli 4500 evrov tistemu, ki jo predstavi njenemu bodočemu možu

Eve Tilley-Coulson je 35-letna odvetnica za korporativne spore iz Los Angelesa, ki išče moža in je pripravljena plačati 5000 dolarjev (4500 evrov) tistemu, ki ga najde. »Pred časom sem ugotovila, da sem se naveličala zmenkov in iskanja ’tistega’, zato sem prijateljicam rekla, da jim bom dala 5000 dolarjev, če me predstavijo mojemu bodočemu možu,« je povedala za The Post.

Objavila ponudbo na TikTok

Ker iskanje ni prineslo rezultatov, se je odločila, da bo ponudbo razširila na širšo publiko in jo junija objavila na TikToku. Video je kmalu postal viralen in zbral več kot pol milijona ogledov. Posredniki za zmenke so jo začeli kontaktirati in ji predstavili približno 30 potencialnih kandidatov v upanju na provizijo. »Nisem še šla niti na en zmenek,« je razkrila in dodala, da so posredniki ‘izjemno motivirani’, da ji pomagajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Tilley-Coulson (@ebtilley)

Že pet let je samska

Eve je že pet let samska in je potožila, da dandanes težko koga spoznaš. »Fantje v resničnem življenju ne pristopijo več k dekletom in večina jih na aplikacijah ne išče nič resnega. Zato verjamem, da je dandanes vredno plačati 5000 dolarjev za moža, ki ga nekdo predlaga, ki ustreza mojim potrebam in je pripravljen na pravo razmerje,« je pojasnila.

Seznam pogojev

Obstaja pa seznam pogojev, ki jih mora kandidat izpolnjevati. Prvi je, da kandidat ne sme biti že poročen. »Stari morajo biti med 27 in 40 let, visoki 1,8 m ali več, imeti morajo britanski smisel za humor in imeti veliko naklonjenost do športa, živali in otrok,« je razkrila in dodala, da se ji ne zdi preveč zahtevna. »5000 dolarjev dobiš takoj, ko podpiševa poročni list, vendar ne prej,« je zaključila svojo ponudbo.

N. D.; Foto: Instagram