• C Novo mesto
  • 02:49
  • Čet, 09.02.2023

Po cestišču raztreseni vibratorji iz škatel, posnetek trka tovornjakov postal hit

Nesreča tovornjaka na mednarodni cesti v Oklahomi je sprožila odzive na družbenih omrežjih, potem ko so ugotovili, da so bili med razsutim tovorom na cesti vibratorji in maziva. Nesreča se je zgodila v sredo, trčila pa sta večji in manjši tovornjak s priklopnikom, poroča Independent. V nesreči ni bil nihče poškodovan. Sprva ni bilo jasno, kaj je bilo v škatlah, ki so padle iz tovornjaka, po posnetkih pa so kasneje sklepali, da gre za spolne igrače.

Video je sprožil odzive

Avtocesta naj bi bila več ur zaprta, medtem ko so vse počistili. Posnetek trka ima medtem na Twitterju več kot 3,9-milijona ogledov, številni pa se šalijo na račun vsebine, ki je padla iz škatel. »Predstavljajte si, da se vozite domov iz službe in naletite na to«, »Nekateri ljudje bodo zelo veseli«, »Ali lahko pomagam pobrati vse to?«, »To se lahko zgodi samo v Ameriki«, »Super. Moje naročilo bo zamujalo,« je le nekaj komentarjev na Twitterju.

Vibrator je mehanična priprava za spolno vzburjanje (predvsem žensk). Po obliki običajno spominja na penis, je različnih velikosti in opremljen z baterijami vibrira ob vklopu. Uporablja se za samozadovoljevanje in tudi za spolnost v dvoje. Največkrat se uporablja v notranjosti vagine, v anusu in tudi v drugih telesnih odprtinah. Ima tudi nastavitev za moč vibracije.

N. D.; Foto: Twitter