• C Novo mesto
  • 17:55
  • Čet, 30.03.2023

Popolnoma gola čisti hiše drugih ljudi: Veliko moških pričakuje, da bodo morda dobili več kot to

Leta 2017 se je Lottie Rae (32) odločila, da bo povsem gola čistila domove drugih ljudi, da bi dodatno zaslužila. Doslej je zaslužila na tisoče funtov in se odločila razkriti najbolj nenavadne plati svojega posla in kakšne so njene stranke. Že šest let sodeluje z različnimi strankami. Večinoma so to ljudje, ki si želijo družbe in tisti, ki upajo na nekaj več. Pravi tudi, da je zaradi tega dela pridobila več samozavesti, čeprav ga opravlja le zaradi denarja (zaračuna 50 funtov oziroma 56 evrov na uro).

Dober zaslužek

»Tega ne bi naredila, če ne bi zaslužila toliko denarja,« je jasna  svobodomiselna delavka, ki tudi pravi, da ima pogosto opravka s srhljivimi ljudmi. »Obstaja kar nekaj ljudi, ki so grozljivi. Nekaj ​​fantov misli, da bodo dobili nekaj več od čiščenja. Vendar jim dam jasno vedeti, da sem tukaj samo zaradi dela.« Lottie dodaja, da dela s starejšimi moškimi, ki iščejo družbo, in včasih z mlajšimi moškimi, ki želijo poskusiti nekaj drugačnega. Večina njenih strank je prijaznih in ne prestopijo meje, a pravi, da se vedno najdejo tisti, ki pretiravajo. »Pri eni stranki sem čistil vsega skupaj trikrat. Njegova hiša je bila najbolj umazanih, kar sem jih videla v življenju. Ko pa sem prišel tja, sploh ni hotel, da čistim. Ni bil srhljiv ali perverzen, želel si je le družbe.« Nekoč je njena stranka na televiziji predvajala pornografske filme, zato ga je morala zavrniti. In pojasnjuje, da imajo ljudje, ki so malo bolj grozljivi, ponavadi popolnoma čiste hiše, tako da je to nekakšen pokazatelj.

O nenavadnih dogodivščinah

»Spoznal sem nekaj mlajših fantov, ki so prijazni in želijo samo poskusiti nekaj drugačnega. Drugi tip, s katerim sem delal polnih šest let, je nudist, tako da je zanj vse normalno. Ko pridem k njemu, je že gol, najprej spijeva kavo in se igrava z njegovim psom, potem pa greva vsak v svojo službo, pravi o svojih dogodivščinah in doda: »Nekatere stranke se tudi takoj slečejo gole, nekatere pa so sprva precej nervozne, dokler niso dovolj samozavestne, da se slečejo.« Glede tega, kako je začela delati, Lottie trdi, da je svojo prvo službo kot gola čistilka dobila oktobra 2017 po prodaji rabljenih oblačil. Od takrat je začela objavljati vse o svojih dogodivščinah na svojem Instagram profilu.

Partner jo razume

»Moji prijatelji in družina sicer vedo, kaj počnem, vendar mislim, da se sprašujejo, zakaj to počnem. Verjetno mislijo, da so vsi ti moški čudni in grozljivi, vendar so na splošno dobri ljudje. Odkar delam, sem bila v več zvezah in za moje partnerje je bilo povsem sprejemljivo. S tem se strinja tudi moj sedanji partner, kar je zame super, saj vem, da marsikateremu partnerju mojih prijateljev to ne bi bilo všeč,« še zaključi za britanski Mirror.

N. D.; Foto: Lotti Rae