• C Novo mesto
  • 03:54
  • Čet, 30.05.2024

Špela Grošelj na snemanje kar z brisačo na glavi

saso avsenik

Vedno urejena Špela Grošelj, znana slovenska pevka in medijska osebnost, je javnosti pokazala svoj nenavaden stil.

Na svojem Instagram profilu je objavila posnetek, na kateri gre na snemanje z brisačo ovito okoli glave. S tem nenavadnim dejanjem je pojasnila, da je za njo “sreda z brisačo na glavi” že postala stalna praksa.

Razkrila je tudi svoje načrte o tem, kako bo doma nastavila kamere, da bodo snemale, kako skupaj z družino v živo komentira sredino oddajo. Tako namerava svojim sledilcem ponuditi pristne in neposredne komentarje dogajanja v oddaji.

Obetalo se je tudi gostovanje Tanje Kocman, priljubljene radijske voditeljice in komičarke, ki je bila napovedana za sodelovanje v enem izmed teh domačih komentatorskih večerov. Vendar pa je Tanja naslednji torek morala svoj obisk odpovedati. Kljub temu sta Špela in Tanja obljubili, da bosta priložnost za sodelovanje izkoristili v prihodnosti.

Špelina inovativna ideja odraža sodobni trend vključevanja občinstva v medijske vsebine na bolj oseben in interaktiven način. Z domačimi komentarji in prisotnostjo znanih gostov namerava ustvariti edinstveno izkušnjo za svoje sledilce, ki presega tradicionalno gledanje televizijskih oddaj.

Vir in slika: Instagram