• C Novo mesto
 • 14:08
 • Pet, 19.04.2024

Spoznaj sex shop Gtočka

Erotični pripomočki so zelo preprost način, s katerim si lahko popestrite dogajanje v vaši spalnici. Ker pa je marsikomu nakup tovrstnih igračk nelagoden, je spletna erotična trgovina Gtočka odlična izbira. Spoznajte jo!

Čeprav pogovori o seksu že dolgo niso več tabu tema, pa je nakup erotičnih pripomočkov v fizični trgovini lahko marsikomu problem. Temu se izognete z obiskom spletne erotične trgovine Gtočka, kjer vas čaka pestra ponudba erotičnih pripomočkov in ogromno drugih izdelkov.

Gtočka – ena največjih erotičnih trgovina v Sloveniji

Spletna erotična trgovina Gtočka je ena izmed največjih slovenskih erotičnih trgovin z več kot 10.000 artikli.

Njihov razstavni salon se nahaja v Kranju in v njem si lahko erotične pripomočke ogledate tudi v živo. To je tudi odlična priložnost za posvet z njihovimi svetovalci, ki vam z veseljem pomagajo pred nakupom kateregakoli erotičnega pripomočka.

gtočka

Drzni za Valentinovo?

Kako široka je ponudba v sex shop Gtočka pa boste hitro ugotovili, če boste obiskali njihovo spletno trgovino. Tam so vam na voljo erotični pripomočki, s katerimi bodo vaše posteljne aktivnosti še bolj vznemirljive, užitki v seksu pa edinstveni.

Sex shop Gtočka si je v vseh letih svojega delovanja pridobila popolno zaupanje svojih kupcev. Trgovina je pridobila mednarodno oznako zaupanja Certified Shop, kar pomeni, da varuje potrošnike, njeno poslovanje pa je skladno z EU standardi.

Ponudba v sex shopu Gtočka

Za lažje in enostavnejše nakupovanje so erotični pripomočki v sex shopu Gtočka razvrščeni v različne kategorije. Tako je raziskovanje ponudbe zelo enostavno, iskanje erotičnih pripomočkov pa bistveno hitrejše:

 • Za prve korake v svetu erotike boste v ponudbi naleteli na: pester izbor vseh vrst vibratorjev, stimulatorje in masažerje, penise in dilde, pripomočke za povečanje penisa, obročke za penis, masturbatorje in APP igračke.
 • Za najbolj poredne so na voljo: bondage pripomočki, SM pripomočki, lisice, vakuumske črpalke, strap on pasovi, kompleti in pasovi ter številni BDSM izdelki.
 • Za vse, ki želite stopiti v svet analnega seksa, ne spreglejte: pestre ponudbe analnih čepov, analnih kroglic, analnih vibratorjev, stimulatorjev in dildov, ter številnih izdelkov kategorije analne drogerije.
gtocka

Erotični nakup.

V ponudbi pa ne boste naleteli le na erotične igračke, ampak tudi številne druge izdelke, ki bodo popestrili dogajanje v postelji. Izbirate lahko med številnimi izdelki drogerije, širokim izborom erotičnega perila zanj in zanjo, oblekic, fetish oblačil in še mnogo drugega.

Ponudba izdelkov v sex shopu Gtočka se tedensko osvežuje, zato boste v njej vedno našli najnovejše izdelke iz sveta erotike. Nikakor pa ne smete spregledati tudi njihove akcijske ponudbe, kjer se vsak teden znajdejo različni izdelki po najnižjih cenah.

Prednosti nakupovanja v erotični trgovini Gtočka

Erotična spletna trgovina Gtočka si je pridobila zaupanje številnih kupcev. Ti so spoznali, da kupovanje v njej ni le enostavno, ampak prinaša tudi številne druge prednosti, med katerimi naj izpostavimo najbolj pomembne:

 • Pestra ponudba izdelkov: V sex shopu Gtočka vam je na voljo izjemno pestra ponudba erotičnih pripomočkov. Od tega je več kot 4.000 izdelkov vedno na zalogi, pri čemer vam vsak teden predstavijo vsaj eno novost.
 • Konkurenčne cene: Redno se osvežuje tudi akcijska ponudba izdelkov. Tako so vam vsak teden na voljo različni izdelki po najnižjih cenah.
 • Kakovostni izdelki priznanih blagovnih znamk: Izdelki, na katere boste naleteli v erotični trgovini Gtočka, so izključno najvišje kakovosti. V ponudbi so le izdelki priznanih blagovnih znamk, ki so preverjeni.
 • Hitra in brezplačna dostava za naročilo nad 50 EUR: Če bo vaše naročilo višje od 50 EUR, ste deležni brezplačne dostave. Paket vam dostavijo na želen naslov v enem do dveh delovnih dneh, nudijo pa tudi izbiro dostavne službe, dostavo v paketomat, poštno ležeče ali dostavo na enega od bencinskih servisov. Odločite pa se lahko tudi za možnost osebnega prevzema.
 • Diskretnost: Vse naročene izdelke vam zapakirajo v nevtralno embalažo, iz katere ni razviden naslov in ime spletne trgovine.
 • Varno nakupovanje: Sex shop Gtočka pri svojem poslovanju spoštuje vsa zakonska določila povezana z varovanjem osebnih podatkov, varnost nakupovanja pa zagotavljajo preko SSL certifikata.
 • Točke zvestobe: Za vse registrirane kupce vam sex shop Gtočka omogoča zbiranje točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite ob naslednjem nakupu in si na ta način zagotovite izdelke še po nižjih cenah.
 • Enostavna vračila in menjava izdelkov: Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v 14 dneh od prevzema vrnete in prejmete povrnjeno kupnino.
 • Strokovno svetovanje: V primeru, da ste v dvomih, lahko pred nakupom izdelka kadarkoli zaprosite za pomoč po telefonu ali preko elektronske pošte. Oglasite se lahko tudi v razstavnem salonu, kjer si nekatere izdelke lahko tudi ogledate.

Ne bodite sramežljivi in se prepustite popolnoma novim užitkom v spolnosti – obiščite spletno trgovino Gtočka!