• C Novo mesto
  • 00:26
  • Ned, 14.04.2024

Spretnosti mlade natakarice na Oktoberfestu se po družbenih omrežjih širijo kot požar: Ti si za oženit

V Münchnu se je v soboto odprl največji folklorni festival piva na svetu Oktoberfest. Kot piše Fenix-magazin.de, cene na slovitem festivalu še nikoli niso bile višje. Pivo letos stane med 13,20 evrov (Museumszelt) in 14,50 evrov (Käfer), pšenično pivo v šotoru pa kar 17,40 evrov. Podražile so se tudi brezalkoholne pijače, liter namizne vode zdaj stane 10 evrov, liter limonade pa je z 8,20 evra skočil 12,40 evra za liter.

Oktoberfest je osemnajstdnevni festival, ki poteka vsako leto od konca septembra do začetka oktobra v Münchnu, Nemčija. Je ena izmed najpopularnejših prireditev v Nemčiji in s šest milijoni obiskovalcev vsako leto eden največjih festivalov na svetu. Hkrati predstavlja tudi pomemben del bavarske kulture, navaja wikipedia.

A ne glede na visoke cene naj bi tudi letos popili okoli sedem milijonov litrov piva. Približno 1800 zaposlenih natakarjev in privlačnih natakaric skrbi, da žejnim obiskovalcem ne zmanjka najljubšega piva. In kako je videti delo natakarice na Oktoberfestu, morda najbolje pokaže ta TikTok posnetek. Neverjetna iznajdljivost in moč mlade natakarice sta razveselili številne komentatorje na TikToku, zato so uporabniki podeljevali komplimente.

@mr..best.of.fun Marry me #viral #foryou #fyp #funny #viralvideo #oktoberfest #wiesn #wiesn2023 ♬ Originalton – Mr. Best of FUN

»Vsaka čast punci«, »Mogoče bi lahko prinesel tri litre«, »Kakšen profesionalec«, »Ta punca je za poroko«, so le nekateri komentarji navdušenih uporabnikov.

N. D.; Foto: Shutterstock