• C Novo mesto
  • 20:02
  • Pet, 22.09.2023

Trdi, da je popotnik skozi čas iz leta 2609: Prihajajo požari, vulkanski izbruhi in meteorji …

»Vem, kdaj bodo roboti prevzeli nadzor nad Zemljo,« je na Tik Toku napovedal uporabnik z vzdevkom Aqua time traveler, ki se, kot vidite že z imena, razglaša za popotnika skozi čas. Natančneje pravi, da prihaja iz leta 2609. Več informacij ne želi razkriti, piše Daily Star. S svojimi objavami je pritegnil pozornost uporabnikov tega družbenega omrežja. »Vem, da mi veliko ljudi ne verjame, ampak… Roboti prevzemajo oblast leta 2103,« piše v njegovi zadnji objavi.

Sledilce je tudi opozoril, da leto 2023 ne bo ‘lahko leto’. »Avstralijo čakajo veliki gozdni požari. Trajalo bo šest mesecev. Poleti bo v Kolumbiji velik vulkanski izbruh,« je napovedal v drugem videu ter dodal, da če preživimo leto 2023, je tudi prihodnost polna katastrofe. »Nebo bo spremenilo barvo, na ZDA bo padel meteor, Veliko Britanijo čaka močan potres,« nadalje našteva v svojih objavah.

Večina njegovih sledilcev seveda ne verjame njegovim napovedim. Tam so, pišejo v komentarjih, saj jih takšne vsebine zabavajo. Vendar majhna skupina brani tega ‘časovnega popotnika’. Od njega zahtevajo, da objavi natančnejše ‘podatke’, da bodo lahko pripravljeni.

N. D.; Foto: Shutterstock