• C Novo mesto
  • 19:38
  • Ned, 14.04.2024

Zaradi Ukrajinke zapustil ženo in otroke, zdaj se je oglasila tudi njegova bivša: Sem vedela!

Potem ko je maja v svetovnih medijih najprej odjeknila vest, da je Britanec Tony Garnett (30) zapustil partnerico Lorno in njuna dva otroka zaradi Ukrajinke, ki je zaradi vojne pobegnila iz domovine, sedaj še glasneje odmevala novica o njunem razhodu. Kot piše Daily Mail, se je Tony dokončno razšel s Sofio Karkadi (22), potem ko jo je obtožil, da je v soboto zvečer z nožem poškodovala steno v najeti hiši v Bradfordu v West Yorkshiru, kjer sta živela skupaj. Pravi, da je vse njene stvari že pospravil v črne vreče. Svoji donedavni ljubici zameri tudi, da se je vmešala v njegov odnos z obema hčerkama, starima tri in šest let. Še več, Sofio so  ujeli, potem ko je skušala z nogo razbiti njegova vhodna vrata in kričala: »Ljubim te, Tony«’ Poklicali so policijo, ki jo je našla skrito v grmovju, potem ko je obupano poskušala pridobiti svojega fanta nazaj. Toda Tony ji ni hotel odpreti vrat, piše Daily Mail.

In medtem ko on ne more verjeti, v kaj se je spremenila, ne pomagajo pa mu niti številna sporočila, ki mu jih pošilja po razhodu, v katerih ga roti za spravo in mu govori, da ga ima rada, si njegova bivša partnerica Lorna zagotovo mane roke od zadovoljstva. Zapuščena partnerica je namreč zavrnila možnost ponovne sprave z njim in dejala, da je ‘vedla, da se bo to zanju končalo katastrofalno’. Čeprav o Tonyju zaradi sodnega postopka ne more javno govoriti, je svojim prijateljem povedala, da ga ne bo vzela nazaj niti ‘čez milijon let’. Njeni prijatelji, piše britanski The Sun, so dodali, da čeprav je pričakovala kaj takega, je bila presenečena, da se je zgodilo tako hitro.

»Toliko tega je vrgel stran. Ne more me videti zaradi prepovedi približevanja in ni videl niti svojih otrok. Ampak težko čutim kakršno koli sočutje,« je povedala žalujoča Lorna. Njeni prijatelji so ob tem razkrili, da jo je Tonyjevo dejanje prizadelo, vendar se je odločila ostati močna in se ‘osredotočiti na otroke’.

N. D.; Foto: facebook