• C Novo mesto
  • 05:04
  • Sob, 23.09.2023

Želite seksati v vodi? Preverite, na kaj morate biti pozorni in katere poze so najboljše!

Kateri vaš najbolj skrivni oziroma najbolj razburljiv kraj, kjer sta se s partnerjem predajala strastnim užitkom? Ena tistih, ki vedno znova vzbudijo domišljijo, je blizu izvira tekočine, saj nas voda privlači tudi z evolucijo, zato ne preseneča, da smo nagnjeni k seksu v vodi, piše Beauty Heaven. A ne glede na to, kako dobro se ta ideja sliši v teoriji, se lahko vroča akcija konča v popolni katastrofi, če se ne držite nekaterih smernic. Kot veste, se voda upira, izpira naravno vlago in lahko zaplete celotno zabavo. Tukaj je nekaj preprostih pravil, ki si jih morate zapomniti, ko začutite potrebo po popestritvi svojega spolnega življenja.

Seks pod tušem

Če imate dovolj veliko tuš kabino, je lahko seks pod curkom tople vode zelo prijeten, zabaven in intimen. Seks pod tušem je odlična priložnost za vadbo stoječih položajev, ki med seksom na postelji ali kavču morda niso izvedljivi. Odličen je tudi za solo igro; uporabite nastavek za tuširanje, da stimulirate svoje intimne dele, vendar ne pozabite, da vode ne pršite v notranjost nožnice, saj bi to lahko zmotilo njen pH faktor. A pozor, pod tušem omejeni le na nekaj poz – naslonite se na steno/steklo tuš kabine in zajahajte partnerja, medtem ko ta stoji, ali pa se obrnite proti steni/steklu, držite se ga z rokami, medtem ko partner stoji za vami. Seks pod prho je prav zaradi stoječih položajev lahko nevaren, zato na dno tuš kabine položite protizdrsno podlogo.

Seks v kadi

Seks v kadi je lahko veliko bolj romantičen od tistega pod prho, saj lahko vzdušje dvignete s svečami in različnimi dišavami. Sprostitev v kadi, polni pene, zbliža partnerja na novi ravni, poleg seksa pa lahko svojemu dragemu privoščite masažo. Poze, ki so možne so sedeče – partnerka je s hrbtom obrnjena proti partnerju in sedi na njem ali pa je v istem položaju obrnjena proti njemu. Vendar pa ima tako kot seks pod prho tudi seks v kadi nekaj slabosti. Glede na to, da ste dalj časa potopljeni v vodo z lastnimi telesnimi tekočinami, tvegate okužbe sečil in glivic. Poleg tega je kad precej neudobna, ker je trda in se voda hitro ohlaja, da te lahko postane neudobno in zebe.

Nekaj ​​nasvetov za čim prijetnejšo izkušnjo seksa v vodi. Seks ne pomeni nujno le penetracije; partnerja lahko stimulirate tudi s prsti! Lubrikant na vodni osnovi v vodi je neuporaben, boljši je tisti na osnovi silikona. Če kot zaščito uporabljate kondome, si jih nadenite pred vstopom v vodo. Prav tako lahko zanosite v vodi, če je vaš partner ejakuliral v vas!

Seks v morju/jezeru

Seks v morju ima več prednosti pred seksom na prejšnjih dveh mestih, ker imate na izbiro več poz in lokacij. Če vas mika seks v plitvini, izberite plažo, kjer ni ljudi, da ne boste dobili kazenske ovadbe ali končali na internetu in porno straneh. Peščene plaže niso ravno praktične za seks, saj se pesek lahko zanese povsod, zato so prodnate plaže veliko boljša izbira. Da bo bolj udobno, si podložite brisačo, ki je ne moti. V plitvini se lahko zabavate v različnih pozah, kot bi bili v postelji. Če ste zaplavali nekoliko dlje, v globlji del morja, boste morda morali preizkusiti, kako spretni in vzdržljivi ste, saj kolikor vam voda v danem trenutku lahko pomaga (na primer valovi), lahko tudi odpelje te stran. Najboljši položaj za seks v globoki vodi je naslednji: partnerka z nogami oklene partnerjev pas in se z rokami poskuša zadržati na gladini, da partnerja ne povleče v globino.

N. D.; Foto: Shutterstock