• C Novo mesto
  • 13:01
  • Čet, 22.02.2024

Pozabite Andreja Stareta, Miha Mišič je glavni car: TV komentator skočil s smučmi v Ljubnem

Sicer pa je minuli vikend minil v znamenju komentiranja Andreja Stareta, ki je v soboto komentiral polete s Kulma.

LJUBNO – Minulo nedeljo je zaznamovala 6. zmaga Nike Prevc, na Ljubnem so kljub poplavam lani avgusta pripravili izjemno tekmo, ki smo jo spremljali tudi v televizijskem prenosu. Z Ljubnega se je za TV Slovenijo oglašal komentator Miha Mišič, ki je svoje delo opravil zelo dobro. Pa ne le to!

Obljubil je

„Se spomnite podcasta, kjer je skakalka Špela Rogelj izzvala komentatorja skokov Miho Mišiča, da zamenjata vlogi in ona pokomentira njegov skok na skakalnici? Ni ostalo zgolj pri besedah – Miha je res poletel! ? S štartno zastavico pa je zamahnila reprezentantka Katra Komar,“ so zapisali organizatorji tekme v Ljubnem in obelodanili posnetek, kjer se je Mišič pognal po smučini in skočil!

Stare v 1. planu

Sicer pa je minuli vikend minil v znamenju komentiranja Andreja Stareta, ki je v soboto komentiral polete s Kulma. Mnogi so menili, da je pod vplivom substanc. TV Slovenija je reagirala, v nedeljo je polete komentiral Peter Kavčič.

Ste slišali, kako je Stare komentiral smučarske skoke? »Če je bolan se opravičujem, če pa je pod vplivom substanc …« (nadlani.si)

Oglasil se je urednik

Za komentar so na 24ur.com poklicali tudi Stareta, ki se ni odzval. Je pa odgovorni urednik športnega programa Gregor Peternel dejal, „da bodo težave reševali znotraj organizacije“.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona FB