Astrološka znamenja, ki jim je nemogoče parirati v postelji: Imajo najmočnejši libido, so nepozabna, bivši pa jih vedno hvalijo!

1
70 SEK

Nekateri pač postanejo veliki mojstri med rjuhami. Pri intimnih aktivnostih so nenasitni, vedno jih je treba zadovoljiti, po horoskopu pa imajo najmočnejši libido. Tudi če bi jih kdo hotel ‘očrniti’, bo to težko storil. Na partnerja pustijo tako dober vtis, da tudi ko bo bivši, jih bo celo življenje hvalil na vsakem koraku. Bodite pozorni na ta astrološka znamenja.

Škorpijon

Ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, zagotovo zasedajo prvo mesto na tem nenavadnem seznamu. Znani so kot najbolj strastni ljudje in imajo na tem področju velike apetite. Škorpijoni so v postelji neutrudni, a se ne bodo spustili v razmerje s komerkoli. Imajo zelo visoke standarde in če je z vami škorpijon – vedite, da misli, da imate močno željo po intimnosti.

Bik

Biki so vedno osredotočeni na užitek. Vlada jim Venera, oni težijo k čutni ljubezni. Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, vlagajo veliko energije v predigro. Zanje je zelo pomembna in ravno to jih dela popolne partnerke v postelji. Bik lahko bedi vso noč in se lahko brez težav crklja.

Ribe

To vodno znamenje je čutno. Čeprav drugim morda ni videti seksualno, lahko vašega partnerja za zaprtimi vrati precej preseneti. Ribe so pripravljene na vse. Všeč jim je, če intimna zveza traja dolgo in jim pomaga pobegniti od vsakodnevnih težav. Kdor je imel priložnost biti s tem znamenjem, je zagotovo doživel nepozabno izkušnjo.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

N. D.; Foto: Shutterstock

1
70 SEK