Challe Salle kritiziral Zlatka, ta grozi z uničenjem kariere

26. jun. 2024, ob 14.25
Posodobljeno pred 23 dnevi
7685
100 SEK

Med slovenskima raperjema Challe Sallejem in Zlatkom se je na družbenih omrežjih razplamtel spor, ki je pritegnil pozornost javnosti. Challe Salle, znan tudi kot Saša Petrović, je v nedavnem podkastu kritiziral delo Zlatana Čordića – Zlatka, kar je sprožilo ostro reakcijo slednjega.

Challe Salle je v podkastu Pera Martića odgovoril na vprašanje, zakaj z Zlatkom nikoli nista ustvarila skupnega komada. Dejal je, da se kot človeka in glasbenika zelo razlikujeta ter da imata različna mnenja glede številnih stvari. “Nikoli se nisva ujela na isti valovni dolžini in se niti ne bova,” je pojasnil. Dodal je, da je bil Zlatko do njega večkrat zahrbten: “V javnosti je o meni govoril negativno, zasebno pa je igral mojega prijatelja. Izpadel je zelo dvoličen in s takšnim človekom jaz ne mislim delati komada.” Komentiral je tudi Zlatkove pesmi z besedami: “Nihče več ga ne posluša.”

Zlatko se je na kritike odzval na družbenih omrežjih, kjer je izrazil začudenje nad tem, zakaj ga je Challe Salle sploh omenjal. “Dragi Saša, ne vem, zakaj si me omenil. Tako se po navadi obnaša nekdo, ki ima težave,” je povedal v posnetku. Dodal je, da bi morda vse skupaj prezrl, če ne bi menil, da je napad namenjen celotni slovenski hip hop sceni.

Zlatko je Challe Salleju dal 24 ur časa, da se javno opraviči njemu in celotni hip hop sceni. “Tukaj bom kratek. Če se to ne zgodi, veš, da komad prihaja. Veš, da je hud. Veš, da se ne moreš kosati z mano. Ne na majku (mikrofonu, op. p.) ne v ringu. Ampak če ne bo iskreno, naj se zgodi, kar se mora,” je dodal.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Ker se Challe Salle ni opravičil v danem roku, je Zlatko nadaljeval z objavami na družbenih omrežjih, kjer je trdil, da je Petrovićeve kariere konec. “Danes smo se zbrali, da se skupaj poslovimo od Saševe kariere,” je dejal v enem izmed posnetkov.

Po zadnji objavi, Zlatko že pripravlja pesem “Klepc laže”, kot udarec nazaj Challe Salletu.

7685
100 SEK