Christiano Ronaldo vedno nosi črn lak na nohtih?

21. jun. 2024, ob 13.28
Posodobljeno pred 2 mesecema
125
60 SEK

Cristiano Ronaldo, eden najboljših nogometašev na svetu, je znan po svoji skrbnosti za videz in fizično pripravljenost. Poleg dela na svoji mišični masi, sloviti Portugalec veliko pozornosti namenja temu, da je vedno stilsko dovršen. Nekateri bi celo rekli, da pri tem pretirava.

Nedavno so njegovi oboževalci opazili nekaj zelo zanimivega na njegovem telesu, kar je postalo praksa. Cristiano namreč vedno nosi črn lak za nohte. Mnoge je zanimalo, ali je to del novega modnega trenda ali pa za tem stoji nek drug razlog.

Po objavi slike na Instagramu, kjer je Ronaldo po vadbi poziral s svojim 13-letnim sinom Cristianom juniorjem v svoji luksuzni domači telovadnici, je prišlo do presenetljivega razkritja. Fotografija je postala viralna prav zaradi črnega laka na nohtih.

Tedenski horoskop za vse znake od 22. do 28. julija
Teden je hitro naokoli, tedenski horoskopi si v taki vročini prehitro sledijo, a tako je. Ko smo gledal celotno astrologijo leta 2024, smo videli, da se bo poleti zgodil velik premik, tako na osebni

Številni uporabniki so bili zmedeni in so se spraševali, zakaj bi nogometaš nanesel črn lak na nohte, toda razlog za to je neverjeten. Izkazalo se je, da so nogometaši izjemno občutljivi na glivične okužbe okoli nohtov na nogah, saj vsak dan preživijo ure in ure v znojenju v nogometnih čevljih. Ronaldo tako laka nohte na nogah, da bi jih zaščitil pred glivicami in bakterijami. In ni edini, ki to redno počne za zaščito nohtov na nogah.

125
60 SEK