Čisto blizu nas! Iščejo gole moške in ženske za sceno orgije, znan tudi honorar

05. jul. 2024, ob 12.15
Posodobljeno pred 16 dnevi
874
60 SEK

Nov zaposlitveni oglas agencije Serena Production&Casting, ki se ukvarja z iskanjem statistov za serije in filme, je požel veliko pozornosti na družbenih omrežjih.

Agencija je namreč na svojem Facebooku objavila oglas, v katerem prosi za statiste za prizor orgij, ki ga bodo snemali 7. in 8. avgusta v studiu v Zagrebu, gre pa za igrano dokumentarno serijo in film o cesarju Dioklecijanu. “Tako kot v rimskih časih je bilo življenje razuzdano, tako želimo prikazati. Iščemo veliko število žensk in moških, ki so pripravljeni goli in simulirati spolni odnos z enim ali več partnerji (oblečeni le v tangice ali spodnjice za spanje),” piše v oglasu.

Po neuradnih podatkih, tako Index.hr, je honorar 600 evrov in da gre za projekt HRT. Vprašanja so poslali na HRT, njihov odgovor pa bodo objavili takoj, ko ga prejmemo. Sicer pa je oglas požel veliko pozornosti, nekateri uporabniki družbenih omrežij so se pritoževali nad sramežljivostjo, drugi pa so se hvalili s svojo postavo. »Končno priložnost zame, itak sem grajen kot figurica Venere«, »Če ne bi bil sramežljiv, evo love«, »Imam tako srečo, da če bi se prijavil, bi igral moža, ki gre v službo,« je bilo nekaj komentarjev.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

N. D.; Foto: Press

874
60 SEK