Prepoznate Mateja Zemljiča iz prejšnjih vlog pred ‘Skrito v raju’?

14. mar. 2024, ob 10.41
Posodobljeno pred 2 mesecema
155
80 SEK

Matej Zemljič, ki igra v seriji “Skrito v raju” skupaj z Gajo Filač, je v intervjuju delil svoje izkušnje s snemanja in svoj odnos do soigralke. Povedal je, da sta s Filačevo oba zelo ambiciozna in sta večere pogosto preživela z vajami, kar je po njegovem mnenju prispevalo k boljši izvedbi njunih prizorov. Zemljič je izpostavil tudi, kako ceni možnost učenja od izkušenejših igralcev kot sta Aleš Valič in Vesna Pernarčič. Priznal je, da po dolgih snemalnih dneh pogosto ni imel energije za druženje, a da mu je delo na seriji prineslo nepozabne izkušnje​​.

Oba igralca, kljub njunim različnim potem do uspeha, delita strast do igre in predanost svoji obrti. Filačeva z osebnimi preizkušnjami in Zemljič z ambicioznim pristopom kažeta, kako raznolike so poti v svet igralstva in kako globoko so zaznamovane z osebnimi zgodbami.

Od ‘Gremo mi po svoje’ do srca ‘Skritega v raju’

Matej Zemljič, ki trenutno navdušuje v glavni vlogi serije “Skrito v raju”, je prej zaslovel z vlogo v priljubljenem slovenskem filmu “Gremo mi po svoje” in seriji “Najini mostovi”. Njegova kariera je raznolika, saj je sodeloval tako v filmskih projektih kot v gledališču, kjer je za svoje delo prejel več nagrad, med drugim tudi za najboljšega igralca.

Tedenski horoskop za vse znake od 22. do 28. julija
Teden je hitro naokoli, tedenski horoskopi si v taki vročini prehitro sledijo, a tako je. Ko smo gledal celotno astrologijo leta 2024, smo videli, da se bo poleti zgodil velik premik, tako na osebni

Matej Zemljič je v seriji “Najini mostovi” igral vlogo reševalca Domna Bratina, v filmu “Gremo mi po svoje” pa tabornik Mark oziroma Ptičar. Te vloge so dodatno utrdile njegov položaj v slovenskem igralskem prostoru, saj sta serija in film doživela velik uspeh med gledalci. Zemljič je znan po svoji sposobnosti, da pristno in prepričljivo upodobi različne like, kar je pokazal tudi v seriji Skrito v raju.

Pripravil: NaDlani.si, foto: www/posnetek zaslona YT

155
80 SEK