Meter dolgo pico je pojedel znani športnik! Prejel je 1000 evrov

20. mar. 2024, ob 14.47
31
50 SEK

Pred nekaj tedni je picerija Mona Lisa v Karlovcu na Hrvaškem postavila poseben izziv za gurmane. Meter dolgo pico, ki mora imeti več kot dve sestavini, morate pojesti v eni uri, in če ti uspe, greš domov bogatejši za tisoč evrov! Izziv je vzbudil veliko zanimanje javnosti, zato so se ljubitelji pic izmenjevali za mizo karlovške picerije, a nikomur ni uspelo. Še več, nekateri nadobudni junaki so končali ‘zataknjeni’ na pol metra, piše 24sata.

Za 42. kandidata v vrsti pa je bila ta misija mačji kašelj. V piceriji v Karlovcu so se pohvalili, da je hrvaški MMA borec Antonio Čelić uspešno opravil izziv, saj je v 53 minutah pojedel ogromno pico. In v žep pospravil 1000 evrov, ki mu jih je lastnik picerije seveda takoj plačal. Del njega je bil gotovo zadovoljen nad obilico dobička v manj kot eni uri, vendar je težko pokazati čustva, potem ko si pravkar pojedel meter pice.

Antonio Čelić je sicer profesionalni MMA borec, ki je v svoji karieri zmagal dvakrat, proti Ivanu Krajinoviću in Milanu Mihajloviću. Izhaja iz borilne družine, njegov brat Patrik je imel več tekem pod okriljem FNC.

N. D.; Foto: Facebook / Pizzeria Mona Lisa Karlovac

31
50 SEK