Napetost v kuhinji, tekmovalci Masterchefa se soočajo z miselnimi in kulinaričnimi izzivi!

27. mar. 2024, ob 19.41
Posodobljeno pred 2 mesecema
14
60 SEK

Nova sezona MasterChefa Slovenije je že, kot obljubljeno, pokazala velike spremembe ter razburljive trenutke za gledalce. Pred začetkom sezone so napovedali odhod enega od priljubljenih sodnikov Bineta Volčiča, kar je razočaralo mnoge, a hkrati odprlo vrata za svežino in nov zagon.

Tekmovalce čaka preizkušnja njihove kulinarične razgledanosti, saj se bodo morali boriti s časom in sestavinami pri pripravi različnih vrhunskih jedi v skupinah, ekipno in posamično. 

Sodniki so za danes pripravili poseben izziv, ki zahteva ne le kulinarično spretnost, temveč tudi miselni napor. Tekmovalci bodo morali odgovarjati na zahtevna kulinarična vprašanja v okviru MasterChef kviza, s čimer si bodo prislužili dodatne sestavine in čas za kuhanje. Luka Jezeršek, eden od sodnikov, je poudaril, da bo kviz preizkus možganov in dodal, da bodo morali tekmovalci pokazati svoje znanje, če želijo izstopiti v tem delu izziva.

Čeprav bo prvi del izziva potekal v skupinskem duhu, to ne bo olajšanje za vse. Matjaž Vengust je delil svoj humoristični pristop in povedal, da ne mara razmišljati, vendar se bo kljub temu moral soočiti s kvizom in drugim delom izziva, kjer bo prepuščen sam sebi. Kdo bo navdušil zahtevne sodniške brbončice in zablestel s svojo kulinarično mojstrovino, ostaja skrivnost, ki bo razkrita ob prihajajočem predvajanju.

Vir in fotografije: Voyo

14
60 SEK