Nesporazum v dialogu serije Skrito v raju

06. maj. 2024, ob 11.49
64
80 SEK
@kristina_danilevskaya

ŠE ENA NAPAKA V SERIJI SKRITO V RAJU 😂🤦🏻‍♀️ #skritovraju #slovenskaserija #fyp

♬ original sound – kristina_danilevskaya

V priljubljeni slovenski seriji “Skrito v raju” se je pojavila manjša zmeda med gledalci, ko so nekateri mislili, da je Gaja Filač, ki igra Laro, v dialogu zgrešila in omenila pravo ime svojega soigralca, Mateja Zemljiča, namesto lika Marka, ki ga igra. V enem izmed prizorov je Lara dejala: “Ej, Matej, ko bova pri meni, se lahko še po kakšne stvari nazaj vrneš, ali pa ti jih David ali Edvard pripeljeta.” To je sprožilo domneve, da je prišlo do napake v scenariju ali izvedbi.

Vendar pa je Matej Zemljič, ki upodablja Marka Steinerja, hitro pojasnil situacijo preko svoje Instagram zgodbe. Poudaril je, da je Gaja dejansko rekla medtem, ne Matej. “In jaz se strinjam z njo,” je dodal Zemljič, s čimer je poskušal razjasniti nesporazum.

Gledalci serije so znani po svoji pozornosti do detajlov, kar kaže na veliko zavzetost in zanimanje za serijo. Vendar v tem primeru, kot kaže, ni prišlo do napake, ki bi jo nekateri morda mislili.

Zemljič je v preteklosti tudi govoril o izzivih snemanja ljubezenskih prizorov, kjer je poudaril, da takšni prizori zahtevajo veliko priprav in medsebojnega zaupanja med igralci. Običajno se prizori snemajo s pomočjo natančne koreografije, da zagotovijo udobje in profesionalnost, kar je ključnega pomena pri ustvarjanju prepričljivih in spoštljivih prizorov na zaslonu.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Za zdaj se zdi, da je šlo pri napaki bolj za nesporazum med gledalci kot kaj drugega. Serija Skrito v raju še naprej ostaja med najbolj spremljanimi televizijskimi vsebinami v Sloveniji, pri čemer njena priljubljenost ni upadla niti po manjšem incidentu.

Pripravil: NaDlani

Vir: Tiktok

64
80 SEK